Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Przeróbka obory
#1
Witam. Tak jak w temacie chciałem się zapytać. Jak zmienić to, żeby obornik nie pojawiał się w oborzę tylko obok obory??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Wystarczy w giantsie przesunąć trigger od obornika.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pojemność obory. matheo14 0 184 08-01-2021, 08:47
Ostatni post: matheo14
  przerobienie obory z pastwiskiem Fenix 2 502 04-19-2021, 19:52
Ostatni post: Fenix
  Zwiększenie pojemności Kurnika/Obory/Chlewni SwontekPL 1 3,915 05-04-2020, 16:55
Ostatni post: marcelinsigniaa
  zrobienie własnej chlewni, obory itd Taktyk POLSKA 1 1,901 02-21-2019, 19:12
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu