04-14-2021, 11:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-14-2021, 11:58 przez googlownik.)
Cześć.
Mam problem.
Utworzyłem sobie w GE mapę oryginalną, ale do edytowania. Zrobiłem wszystko ładnie, ale zachciało mi się zmienić tekstury upraw.
Jestem przeciwnikiem modyfikowania plików gry, więc postanowiłem skopiować folder "foliage" do głównego katalogu mapy (mapa w plikach mods, folder "FS19_Felsburnn"). Obecnie lokalizacja folderu z mapą wygląda tak:
Register
Wrzuciłem więc do tego folderu, folder "foliage" w którym oczywiście mam pliki i3d, xml oraz pliki graficzne:
Register
Pozmieniałem w pliku i3d mapy wszystkie linijki odpowiedzialne za lokalizację z
Register
na
Register
Gra się uruchamia, jednak nie widzę żadnych upraw, GE wywala:
Register
Nadmieniam, iż te pliki i3d znajdują się w tej lokalizacji.
W czym tkwi problem?
Osobiście w edycji map i modów ostatni raz bawiłem się dawno temu gdy królowała wersja 2015r.
Mam problem.
Utworzyłem sobie w GE mapę oryginalną, ale do edytowania. Zrobiłem wszystko ładnie, ale zachciało mi się zmienić tekstury upraw.
Jestem przeciwnikiem modyfikowania plików gry, więc postanowiłem skopiować folder "foliage" do głównego katalogu mapy (mapa w plikach mods, folder "FS19_Felsburnn"). Obecnie lokalizacja folderu z mapą wygląda tak:
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Wrzuciłem więc do tego folderu, folder "foliage" w którym oczywiście mam pliki i3d, xml oraz pliki graficzne:
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Pozmieniałem w pliku i3d mapy wszystkie linijki odpowiedzialne za lokalizację z
Kod:
na
Kod:
Gra się uruchamia, jednak nie widzę żadnych upraw, GE wywala:
Kod:
Nadmieniam, iż te pliki i3d znajdują się w tej lokalizacji.
W czym tkwi problem?
Osobiście w edycji map i modów ostatni raz bawiłem się dawno temu gdy królowała wersja 2015r.