Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

przerobienie obory z pastwiskiem
#1
umie ktoś z obory z pastwiskiem usunąć pastwisko żeby krowy tylko chodziły w oborze??

obora to https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2019

z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Trzeba utworzyć takie coś jak "navigation mesh", usunąć stary element o tej nazwie, w pliku xml znaleźć linijkę:
<config type="COW" navmeshNode="0|13" animalLoadTriggerNode="0|6" maxNumAnimals="40" husbandryFileName="$dataS/character/cowAnimalHusbandry.xml" placementRaycastDistance="2.0" carryingCapacity="40" rideableDeliveryStartNode="0|16|0" rideableDeliveryWidthNode="0|16|0|0" rideableDeliveryHeightNode="0|16|0|1" />
i wkleić index od nowego navMesha.
 
Odpowiedz
#3
jak możesz to przerób mi to bo nie działa mi to w ogóle lua sypie teraz i nie umiem tego ogarnąć
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pojemność obory. matheo14 0 42 08-01-2021, 08:47
Ostatni post: matheo14
  Przerobienie mapy na ps4 RunOnOk 4 329 04-20-2021, 10:31
Ostatni post: sebixkombajnista
  Przeróbka obory wojtek01 1 288 04-12-2021, 09:28
Ostatni post: sebixkombajnista
  Przerobienie kultywatora na funkcje pługa piotrek16656 4 644 07-29-2020, 15:35
Ostatni post: piotrek16656
  Zwiększenie pojemności Kurnika/Obory/Chlewni SwontekPL 1 3,176 05-04-2020, 16:55
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Przerobienie funkcji aregatu bartez1bartek 4 1,303 04-13-2020, 10:16
Ostatni post: bartez1bartek
  zrobienie własnej chlewni, obory itd Taktyk POLSKA 1 1,670 02-21-2019, 19:12
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu