Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witajcie, gram na mapie na ktorym znajduje się budynek wstawiony przez Giants Editor. Chciałem go wywalić by w tym miejscu dac inny dlatego otworzyłem mapę przez GE i wywaliłem go. Po uruchomieniu gry w miejscu gdzie wczesniej stał budynek juz go nie ma ale zostały wrota. Tych wrót nie widzi w edytorze, są one animowane to znaczy jedne się otwierają a inne sie przesuwają. W edytorze mam budynek ale właśnie bez tych bram. Dlatego kieruję pytanie w jaki sposób skasować te wrota z mapy?

W linku ponizej znajduję się przykład, widoczne są 2 duże otwory w których znajduje sie taka półka z dwoma poziomami, w grze ta półka jest widoczna natomiast w GE widać tylko otwory.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  usuwanie obiektów w giants editor mehzlasu 0 166 10-19-2021, 18:35
Ostatni post: mehzlasu
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 479 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 666 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 478 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 854 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 1,065 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 725 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 460 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 1,242 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 1,121 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu