Witajcie, gram na mapie na ktorym znajduje się budynek wstawiony przez Giants Editor. Chciałem go wywalić by w tym miejscu dac inny dlatego otworzyłem mapę przez GE i wywaliłem go. Po uruchomieniu gry w miejscu gdzie wczesniej stał budynek juz go nie ma ale zostały wrota. Tych wrót nie widzi w edytorze, są one animowane to znaczy jedne się otwierają a inne sie przesuwają. W edytorze mam budynek ale właśnie bez tych bram. Dlatego kieruję pytanie w jaki sposób skasować te wrota z mapy?
W linku ponizej znajduję się przykład, widoczne są 2 duże otwory w których znajduje sie taka półka z dwoma poziomami, w grze ta półka jest widoczna natomiast w GE widać tylko otwory.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
W linku ponizej znajduję się przykład, widoczne są 2 duże otwory w których znajduje sie taka półka z dwoma poziomami, w grze ta półka jest widoczna natomiast w GE widać tylko otwory.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.