Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ciągnik Fendt
Mam problem z tym ciągnikiem    https://ls-world.pl/mod/details/52202     wrzucę go do mods i wejdę w wybieranie modów na save to on jest, ale gdy  wejdę do sklepu  w grze na save to go  nie ma :/  Może ktoś wie czemu ?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
U mnie działa normlanie jest w sklepie jak i w grze.. ps; sprawdzałem bez modów i z modami..

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.

Odpowiedz
Mam najnowszą aktualizację fs-a  mam w zainstalowanych modach go.  Ale gdy wejdę w save i mody do zaznaczenia to  go nie ma do wybrania :/ Podsyłam Log :     https://www52.zippyshare.com/v/eYPf35XM/file.html

Odpowiedz
a szukasz go w dobrym dziale???

Odpowiedz
Wywaliłem wszystkie mody , zostawiłem tylko tego fenda , wychodzi na to że gryzie się z jakimś modem.

Odpowiedz
Wywaliłem wszystkie mody , dodałem po 5 modów i niby wyszło że gryzie się z Bizonem , ale jak wywaliłem bizona to save się nie wczytuje , cały czas jest wczytywanie i nic Big Grin

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
to dodaj tego bizona ,widocznie masz go kupionego,sprzedaj bizona i dopiero go usun z MODS

Odpowiedz