Witam. Giants Editor (8.2.2) nie chce otworzyć mi żadnej pobranej mapy. Program się włącza i po kilku sekundach wyłącza. Robiłem kompletny reinstal (odinstalowanie + usunięcie folderów z AppData i Program Files + instalacja na nowo) i nic to nie pomogło. Log z GE:
Register
Nie wiem czy ma to znaczenie (podejrzewam, że może) ale wcześniej miałem FS zainstalowanego ze Steam a teraz z Epic Games i po tym przestało mi wczytywać mapy (Nie mam możliwości powrotu do Steam)
Taka ciekawostka:
Jak odpale mape Notepad++ i w ścieżkach dostępu usunę "$data/" a następnie wszystkie foldery poprzenosze z oryginalnego folderu z grą to mapa wtedy odpala normalnie
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Nie wiem czy ma to znaczenie (podejrzewam, że może) ale wcześniej miałem FS zainstalowanego ze Steam a teraz z Epic Games i po tym przestało mi wczytywać mapy (Nie mam możliwości powrotu do Steam)
Taka ciekawostka:
Jak odpale mape Notepad++ i w ścieżkach dostępu usunę "$data/" a następnie wszystkie foldery poprzenosze z oryginalnego folderu z grą to mapa wtedy odpala normalnie