Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem Wola Brudnowska
#1
Problem mam taki że gdy gra się załaduje i klikam START to nic się nie dzieje, czasami wszystko się włączy a czasami trzeba nawet po 5/6 razy resetować grę. Na orginalnej mapie oraz Wysokie Brodno tego nie mam. W czym tu moze tkwic problem?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Opisz bardziej nie rozumiem co ma znaczyć nic sie nie dzieje
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z zapisywaniem M1Hu 0 39 Wczoraj, 15:40
Ostatni post: M1Hu
  Problem drogba14788888 0 101 09-05-2021, 16:12
Ostatni post: drogba14788888
  Problem z animacjami Mewinsky 6 301 08-27-2021, 17:22
Ostatni post: Ziuta
  Seasons problem Vertonosky 1 330 08-16-2021, 08:08
Ostatni post: Mirek777
  Problem z logiem Roxi2012 1 305 07-19-2021, 18:10
Ostatni post: Ziuta
  Simple IC problem HubPhotos 1 278 07-18-2021, 15:00
Ostatni post: HubPhotos
  Problem z włączeniem ModDesc PolskiRolnik1235 0 248 07-15-2021, 18:26
Ostatni post: PolskiRolnik1235
  sarutomasa map problem z pokosami Jarinio 0 415 06-27-2021, 18:57
Ostatni post: Jarinio
  FPS problem Tioma1224 0 440 06-27-2021, 13:49
Ostatni post: Tioma1224
  Problem widoczności w Giantsie FeuerFrei 3 581 06-01-2021, 14:03
Ostatni post: FeuerFrei



Przegląda: 1 gości

Menu