Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants Editor przestał działać
#1
Witam! Od około pół roku robię mapę. Wszystko było dobrze, lecz od kilku dni gdy duszę na ikonę zapisu wyświetla się błąd "Program Giants Editor 6.0.3 przestał działać". Jak to naprawić??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Jak nie masz wcześniejszych kopii to po zawodach . Możesz próbować usunąć z mapy to co ostatnio dodałeś ale pamiętaj o kopii zapasowej.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Sad Giants Editor - Usunięte drzewa a FPSy bez zmian GoscOdBMW 1 83 02-02-2017, 20:47
Ostatni post: GoscOdBMW
Exclamation Program Giants Engine 6.0.2 Przestał Działać FudyGand 0 50 01-21-2017, 23:35
Ostatni post: FudyGand
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 146 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 146 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 317 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 129 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 469 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 449 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125
  giants engine 6.0.2 nie odpowiada 8MG 0 187 09-07-2016, 12:35
Ostatni post: 8MG
  "Program Giants Engine przestał działać" RIGGES 12 604 08-26-2016, 00:17
Ostatni post: patrys52



Przegląda: 1 gości

Menu