Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants Editor przestał działać
#1
Witam! Od około pół roku robię mapę. Wszystko było dobrze, lecz od kilku dni gdy duszę na ikonę zapisu wyświetla się błąd "Program Giants Editor 6.0.3 przestał działać". Jak to naprawić??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Jak nie masz wcześniejszych kopii to po zawodach . Możesz próbować usunąć z mapy to co ostatnio dodałeś ale pamiętaj o kopii zapasowej.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 115 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 132 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 293 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 117 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 421 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 413 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125
  giants engine 6.0.2 nie odpowiada 8MG 0 160 09-07-2016, 12:35
Ostatni post: 8MG
  "Program Giants Engine przestał działać" RIGGES 12 544 08-26-2016, 00:17
Ostatni post: patrys52
  Podczas kupowania giants przestał działać 1pi 8 283 08-24-2016, 20:34
Ostatni post: 1pi
  Problem gians editor. Sengly 2 175 08-19-2016, 21:19
Ostatni post: smvn3412



Przegląda: 1 gości

Menu