Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor przestał działać
#1
Witam! Od około pół roku robię mapę. Wszystko było dobrze, lecz od kilku dni gdy duszę na ikonę zapisu wyświetla się błąd "Program Giants Editor 6.0.3 przestał działać". Jak to naprawić??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jak nie masz wcześniejszych kopii to po zawodach . Możesz próbować usunąć z mapy to co ostatnio dodałeś ale pamiętaj o kopii zapasowej.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wielmoża Edit Venturio i giants editor ursusrolnik 2 1,283 06-21-2016, 23:01
Ostatni post: ursusrolnik
  Giants Editor problem dudi777 7 2,284 06-13-2016, 16:20
Ostatni post: Ziuta
  Problem Z Giants Editor 6.0.3 kamil_2704 4 1,754 06-08-2016, 15:30
Ostatni post: eurat
  Giants editor-nie czyta pliku xml mrpawcio 11 3,092 06-05-2016, 11:32
Ostatni post: mrpawcio
Sad Giannts editor Kubx11 1 1,034 06-01-2016, 15:18
Ostatni post: Lamb0
  Giants Editor partus 4 1,470 05-30-2016, 15:04
Ostatni post: partus
  Problem z Giants Editor 6.0.3 Qacperrro 6 1,639 05-27-2016, 09:00
Ostatni post: Qacperrro
  Giants Editor 6.0.5 zarkub 2 1,127 05-14-2016, 11:49
Ostatni post: zarkub
  giants przestał działać Dorian Jelonek 7 1,806 04-27-2016, 13:18
Ostatni post: SiwyLs
  Giants editor Rafał Zalewski 3 1,187 04-20-2016, 16:26
Ostatni post: Mariusz Werla



Przegląda: 1 gości

Menu