Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Wysokie Brodno-Teren Neutralny
#1
Próbował ktoś przerobić ten teren neutralny, aby był dostępny dla gracza? Wie ktoś jak to zrobić?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Spróbuj w z modem Global company w ustawieniach moda (Shift+g chyba) zezwolić na (rozszerzone budowanie czy coś w tym stylu) i wtedy powinieneś mieć możliwość ingerencji w nieposiadany teren
 
Odpowiedz
#3
Jest już WYSOKIE BRODNO V2.0 sprawdźcie to może już poprawił Szarpi
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak gnojowicy na mapie Wysokie Brodno Teksai 0 1,766 06-16-2021, 23:20
Ostatni post: Teksai
  Teren w mapie krzysztofb 2 1,463 03-06-2021, 20:50
Ostatni post: krzysztofb
  teren mapy Taktyk POLSKA 7 1,942 10-13-2020, 17:59
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Teren w mapie myro7771 1 1,347 01-23-2020, 20:09
Ostatni post: ibrakadabra
  teren kupiony brak budowy Darecki30 5 2,691 09-24-2019, 11:11
Ostatni post: Darecki30
  Giants Editor 8.0.1 - teren lipenfarmer 3 1,450 08-02-2019, 19:05
Ostatni post: Rusheer
  Jak przenieść teren do innej mapy ls 19? Vertonosky 7 4,057 01-12-2019, 15:30
Ostatni post: Ziuta
  Teren Czystej Mapy Dawid manifest 0 927 11-25-2018, 15:12
Ostatni post: Dawid manifest



Przegląda: 1 gości

Menu