Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z animacjami
#1




Hej, mam problem ze skaczącymi animacjami jak na załączonym filmie. We wszystkich maszynach tak się dzieje. Mody od twórców odinstalowałem i wiąż się to dzieje. Pozostawiłem jedynie mody od giants, natomiast taki sam zestaw miałem wcześniej na xboxie i nic takiego się nie działo. Wiecie gdzie może tkwić problem?

Sprzęt to Acer Nitro 5 z intel i7 10th gen, rtx 2060, 16 giga ramu. Grę mam zainstalowaną na ssd.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nic w nim nie robiłeś przypadkiem? Bo wygląda to jakby ktoś zmienił animację z rotacji na translacje.
 
Odpowiedz
#3
(08-22-2021, 14:37)Ziuta napisał(a): Nic w nim nie robiłeś przypadkiem? Bo wygląda to jakby ktoś zmienił animację z rotacji na translacje.

Nie no, ja zwykły gracz jestem, z modami nic nie robię, poza tym że je ściągam Wink
 
Odpowiedz
#4
A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?
 
Odpowiedz
#5
(08-24-2021, 19:35)Kacper0345 napisał(a): A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?

Na początku było ok, a teraz nawet po reinstalu czysta gra na nowym sejwie i dzieje się tak samo
 
Odpowiedz
#6
Ok , a nie robiłeś nic w ustawieniach zaawansowanych, tych co masz jak wchodzisz do gry przed wybraniem poziomu? Albo wejdź na forum Giantsa i tam zapytaj.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(08-26-2021, 20:50)Mewinsky napisał(a):
(08-24-2021, 19:35)Kacper0345 napisał(a): A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?

Na początku było ok, a teraz nawet po reinstalu czysta gra na nowym sejwie i dzieje się tak samo

A jesteś pewien że to ten sam mod wciąż? Może masz jakiś inny który ma błąd albo pobrałeś jego aktualizację. Możliwe też że mod używał jakiejś funkcji z wcześniejszej wersji która została zmieniona z aktualizacją gry i teraz autor by musiał to poprawić.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z teksturą podłoża JeryCF 0 37 09-26-2021, 19:05
Ostatni post: JeryCF
  Problem z masą ciagnika Teksai 2 127 09-22-2021, 04:29
Ostatni post: Teksai
  Problem z zapisywaniem M1Hu 1 149 09-19-2021, 13:35
Ostatni post: Darecki30
  Problem drogba14788888 0 160 09-05-2021, 16:12
Ostatni post: drogba14788888
  Seasons problem Vertonosky 1 355 08-16-2021, 08:08
Ostatni post: Mirek777
  Problem z logiem Roxi2012 1 331 07-19-2021, 18:10
Ostatni post: Ziuta
  Simple IC problem HubPhotos 1 289 07-18-2021, 15:00
Ostatni post: HubPhotos
  Problem z włączeniem ModDesc PolskiRolnik1235 0 258 07-15-2021, 18:26
Ostatni post: PolskiRolnik1235
  sarutomasa map problem z pokosami Jarinio 0 433 06-27-2021, 18:57
Ostatni post: Jarinio
  FPS problem Tioma1224 0 455 06-27-2021, 13:49
Ostatni post: Tioma1224



Przegląda: 1 gości

Menu