Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z animacjami
#1




Hej, mam problem ze skaczącymi animacjami jak na załączonym filmie. We wszystkich maszynach tak się dzieje. Mody od twórców odinstalowałem i wiąż się to dzieje. Pozostawiłem jedynie mody od giants, natomiast taki sam zestaw miałem wcześniej na xboxie i nic takiego się nie działo. Wiecie gdzie może tkwić problem?

Sprzęt to Acer Nitro 5 z intel i7 10th gen, rtx 2060, 16 giga ramu. Grę mam zainstalowaną na ssd.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nic w nim nie robiłeś przypadkiem? Bo wygląda to jakby ktoś zmienił animację z rotacji na translacje.
 
Odpowiedz
#3
(08-22-2021, 14:37)Ziuta napisał(a): Nic w nim nie robiłeś przypadkiem? Bo wygląda to jakby ktoś zmienił animację z rotacji na translacje.

Nie no, ja zwykły gracz jestem, z modami nic nie robię, poza tym że je ściągam Wink
 
Odpowiedz
#4
A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?
 
Odpowiedz
#5
(08-24-2021, 19:35)Kacper0345 napisał(a): A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?

Na początku było ok, a teraz nawet po reinstalu czysta gra na nowym sejwie i dzieje się tak samo
 
Odpowiedz
#6
Ok , a nie robiłeś nic w ustawieniach zaawansowanych, tych co masz jak wchodzisz do gry przed wybraniem poziomu? Albo wejdź na forum Giantsa i tam zapytaj.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(08-26-2021, 20:50)Mewinsky napisał(a):
(08-24-2021, 19:35)Kacper0345 napisał(a): A taki problem masz od odpoczątku ,czyli instalujesz grę , włączasz pierwszy raz grę i od razu tak masz , czy na początku było ok , a problem pojawił się kilka dni później?

Na początku było ok, a teraz nawet po reinstalu czysta gra na nowym sejwie i dzieje się tak samo

A jesteś pewien że to ten sam mod wciąż? Może masz jakiś inny który ma błąd albo pobrałeś jego aktualizację. Możliwe też że mod używał jakiejś funkcji z wcześniejszej wersji która została zmieniona z aktualizacją gry i teraz autor by musiał to poprawić.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z zapisaniem save GoldekOfficial 0 188 10-19-2021, 09:08
Ostatni post: GoldekOfficial
  Problem Internet Piotrek311992 1 217 10-15-2021, 08:12
Ostatni post: Darecki30
  Problem z kiszonką [email protected] 1 178 10-13-2021, 00:16
Ostatni post: Darecki30
  Problem ze synchronizacją tryb wielosobowy Maciej 0 552 10-06-2021, 16:43
Ostatni post: Maciej
  Problem z masą ciagnika Teksai 2 301 09-22-2021, 04:29
Ostatni post: Teksai
  Problem z zapisywaniem M1Hu 1 311 09-19-2021, 13:35
Ostatni post: Darecki30
  Problem drogba14788888 0 364 09-05-2021, 16:12
Ostatni post: drogba14788888
  Seasons problem Vertonosky 1 491 08-16-2021, 08:08
Ostatni post: Mirek777
  Problem z logiem Roxi2012 1 454 07-19-2021, 18:10
Ostatni post: Ziuta
  Simple IC problem HubPhotos 1 365 07-18-2021, 15:00
Ostatni post: HubPhotos



Przegląda: 1 gości

Menu