Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Obora i obornik
#1
Witam, zacznę od tego, iż myślę ze jest taka możliwość, aby przesunąć trigger od miejsca na obornik. Tutaj jest moje pytanie w jaki sposób to zrobić. Chodzi mi o dwie obory jedna mała stara gdzie obornik pojawia się za pastwiskiem, ale to miejsce składowania to takie nieprzemyślane,  a druga obora to nowsza obora na 50 sztuk, gdzie obornik pojawia się za drzwiami na "szambie" i przy większej ilości ciężko jest wjechać do obory i wyciągnąć gnojowicę. Pomoże ktoś i powie czy samo przesunięcie w GE wystarczy?.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Pewien nie jestem, ale wydawałoby się, że przesunięcie tego triggeru w GE w modelu budynku powinno faktycznie pomóc
[Obrazek: fsScreen2_apwsqss.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Krowy i obora Rolnik009 0 317 03-24-2022, 21:16
Ostatni post: Rolnik009
  Miejsce na obornik Rolnik009 0 712 03-09-2022, 20:54
Ostatni post: Rolnik009
  Precision Farming obornik Mazuro 2 1,071 04-21-2021, 17:56
Ostatni post: Mazuro
  Obornik i gnojowica na sesons slafcio 4 4,603 09-01-2020, 15:33
Ostatni post: lodowy wilk
  Obora placeable lodowy wilk 7 3,276 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  PGR Bruzda Obornik FudyGand 0 825 03-15-2020, 12:12
Ostatni post: FudyGand
  Obora naximus 1 1,222 03-09-2020, 17:10
Ostatni post: holatyboy71
  gnojowica obornik Taktyk POLSKA 3 1,505 01-27-2020, 10:18
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Obornik blady28 0 1,220 01-20-2020, 23:21
Ostatni post: blady28
  Problem z ciemnościa POLSKA OBORA V1.0.0.1 mateuszkasiek 0 765 01-11-2020, 10:51
Ostatni post: mateuszkasiek



Przegląda: 1 gości

Menu