Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z uruchomieniem moda GPS
#1
Gra kupiona na Steamie dzisiaj, zatem wersja najnowsza. Dorzuciłem z modhuba GPS. Zaznaczyłem przy uruchomieniu save'a mod GPS. Gra działa, ale nijak nie mogę uruchomić konfiguracji dla GPS. Nie działa żaden skrót Ctrl+S, Alt+C. Nawet jak zmienię sobie przypisanie klawisza np. do ' czy ; nic się nie dzieje. Sprawdzałem też przypisanie czy nie ma konfliktów, nie ma innych mod'ów. Jakieś pomysły? Może to ten wczorajszy patch 1.2 spowodował, że GPS dla tej wersji nie działa poprawnie? Będę wdzięczny, bo gram na klawiaturze i muszę jakoś ogarnąć czułość kierownicy, bo na standardzie to sterowanie porażka. Próbowałem pad'a z PS4 podłączyć, ale też nie mogę ustawić mu powrotu kierownicy, zawsze wraca bardzo szybko.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jedz na warsztat , w Ustawieniach zamontuj GPS .
 
Odpowiedz
#3
(12-17-2021, 23:29)regan napisał(a): Gra kupiona na Steamie dzisiaj, zatem wersja najnowsza. Dorzuciłem z modhuba GPS. Zaznaczyłem przy uruchomieniu save'a mod GPS. Gra działa, ale nijak nie mogę uruchomić konfiguracji dla GPS. Nie działa żaden skrót Ctrl+S, Alt+C. Nawet jak zmienię sobie przypisanie klawisza np. do ' czy ; nic się nie dzieje. Sprawdzałem też przypisanie czy nie ma konfliktów, nie ma innych mod'ów. Jakieś pomysły? Może to ten wczorajszy patch 1.2 spowodował, że GPS dla tej wersji nie działa poprawnie? Będę wdzięczny, bo gram na klawiaturze i muszę jakoś ogarnąć czułość kierownicy, bo na standardzie to sterowanie porażka. Próbowałem pad'a z PS4 podłączyć, ale też nie mogę ustawić mu powrotu kierownicy, zawsze wraca bardzo szybko.

Tak jak wyżej napisano sprawdź w sklepie podczas zakupu czy masz dodanego GPSa do pojazdu,
Jeśli chodzi o kontrolery w menu głównym wejdź w ustawienia i tam jest zakładka gdzie ustawia się czułość i martwą strefę kontrolerów-

Spróbuj tam poprzestawiać ,powinno pomóc
 
Odpowiedz
#4
Dzięki, faktycznie pomogło z warsztatem, myślałem że ten model ma normalnie GPS. Temat do zamknięcia.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wyładunkiem ziarna Nemeziso00o 0 92 11-28-2022, 19:55
Ostatni post: Nemeziso00o
  problem...? pawelo2020 0 111 11-18-2022, 17:32
Ostatni post: pawelo2020
  Problem z zaktualizowaniem gry PszemeGRol 0 124 11-13-2022, 12:43
Ostatni post: PszemeGRol
  Konwert moda BoskiLs 0 189 10-30-2022, 17:33
Ostatni post: BoskiLs
  problem z podnośnikiem w case puma robo2223 0 267 09-23-2022, 19:52
Ostatni post: robo2223
  Problem z pracownikami !!! Bizz 0 275 09-18-2022, 22:25
Ostatni post: Bizz
  problem po aktualizacji mik8 1 379 08-29-2022, 19:43
Ostatni post: pawelek_n
  Problem z gnojowicą... pawelo2020 0 348 08-22-2022, 17:55
Ostatni post: pawelo2020
  Problem z załadowaniem mapy pawel1188 0 489 08-09-2022, 19:34
Ostatni post: pawel1188
  Problem z wczytaniem menu sklepu/mapy vbred 0 515 08-09-2022, 19:13
Ostatni post: vbred



Przegląda: 1 gości

Menu