Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Patch 1.2 + czyli co GIANTS zepsuł tym razem
Lista błędów, jak znacie inne możecie dopisać.
- nie wczytywanie terenu w GE
- zamienione biegi z półbiegami w JD7810
- JD 6120m ma zwykła skrzynie a wcześniej miał cvt, w sumie to powinny być do wyboru.
- białe tekstury guzików w DF 7

Czy komuś jeszcze po aktualizacji wywala grę po jakimś czasie od wczytania?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(12-18-2021, 00:18)_qkohe155 napisał(a): Lista błędów, jak znacie inne możecie dopisać.
- nie wczytywanie terenu w GE
- zamienione biegi z półbiegami w JD7810
- białe tekstury guzików w DF 7

Czy komuś jeszcze po aktualizacji wywala grę po jakimś czasie od wczytania?
Z tego co mi wiadomo to kazdy ma problemy z losowymi crashami. Ja gralem i mnie tez wywalilo. w logu jakis problem z shaderami. Pozniej gralem ponad 2h i bylo ok.  Po patchu 1.2 mam problemy ze swiatlami w maszynach, koguty sa jakies dziwnie ciemne tak ze jak sie je wlaczy to prawie nie widac ze sa zapalone. a swiatla sa dziwne jasne i maja jakby rozmazana teksture

Odpowiedz
Nie wiem czy to błąd patcha, bo nie grałem przed 1.2 (grę kupiłem wczoraj) ale nie działa mi mod GPS. Nie jestem w stanie go w ogóle uruchomić. Podane skróty nie działają, nawet jak przypiszę inne. Czy masz GPS'a? Możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć?

Odpowiedz
(12-18-2021, 00:50)regan napisał(a): Nie wiem czy to błąd patcha, bo nie grałem przed 1.2 (grę kupiłem wczoraj) ale nie działa mi mod GPS. Nie jestem w stanie go w ogóle uruchomić. Podane skróty nie działają, nawet jak przypiszę inne. Czy masz GPS'a? Możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć?

U mnie dziala gps ale np. gdy wezmiesz misje i w ciagniku masz gps to po zapisaniu i wczytaniu gry ponownie w ciagniku wynajetym na misje juz gps`a nie ma

Odpowiedz
U mnie jak już wyżej wspomniano nie działa ( nie widać ) teren w GE,
Zresetowało :
1. Całe sterowanie ( przypisane klawisze, ustawienia kamery, wysięgnika, martwe strefy kontrolerów ,itp )
2. Ustawienia gry , m.in grałem na seson z podziałem na 15 finalnie na 9 dni- po patchu mam1 dzień

Odpowiedz
Oj tak - mi też zresetowało ustawienia i jeszcze zaczęło wywalać(cały komputer) po jakimś czasie od wczytania, odkąd w ogóle pojawiła się możliwość aktualizacji w launcherze.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(12-19-2021, 01:54)_qkohe155 napisał(a): Oj tak - mi też zresetowało ustawienia i jeszcze zaczęło wywalać(cały komputer) po jakimś czasie od wczytania, odkąd w ogóle pojawiła się możliwość aktualizacji w launcherze.

U mnie jak dam na wysokie cienie i jakosc cieni w oddali to cienowianie zaczyna sie bugowac. Dodatkowo ten problem ze swiatlami ktory pojawil sie po patchu 1.2     No i crashe gry losowe.  Robie tez mape i teraz nic nie moge zrobic bo ge 9.0.1 nie wczytuje prawidlowo terenu i ten blad pojawia sie na wszystkich mapach.  Wiecej balaganu narobili w tym patchu niz korzysci.    Gra ma ogrom bledow graficznych, spartolona optymalizacje i u mnie na moim dysku hdd gra sie wczytuje jakies 2-3 min

Odpowiedz
Dodam jeszcze że mapy dłużej się wczytują ,szczególnie wczytywane z save,
2. Wyraźne częste przycięcia gry

Odpowiedz
(12-19-2021, 09:49)radkus25 napisał(a): Dodam jeszcze że mapy dłużej się wczytują ,szczególnie wczytywane z save,
2. Wyraźne częste przycięcia gry
Masz dysk hdd czy ssd?    Napisalem na forum giants o tych problemach

Odpowiedz
Pracownicy nadal nie radzą sobie z ręczną skrzynią biegów(automatyczna zmiana gdy ja jeżdżę z resztą też). Podczas jazdy pod górę mieszają biegami jak szaleni. Szczerze mówiąc przerobiłem wszystkie startowe ciągniki oraz zetory na CVT, jest to dość proste.

Odpowiedz