(12-21-2021, 06:33)Młodyrolnik19 napisał(a): Problem polega na tym ze wczoraj grałem z znajomym na serwerze nie było żadnych problemów z grą później zacząłem optymalizować swojego laptopa zmieniałem różne ustawienia kiedy chciałem znowu pograć nie widziałem serwera znajomego a więc odinstalowałem grę sprawdzałem spójność plików restartowałem laptopa i ustawienia wifi dodam że kolega widzi wszystkie moje serwery ale ja jego już nie
Czech! Rozumiem, że masz problem z widocznością serwera znajomego po optymalizacji laptopa i zmiany urządzenia. Być może warto sprawdzić kilka rzeczy, które mogą pomóc rozwiązać ten problem.
Po pierwsze, podłącz się, ze obaj macierz zainstalowaną w grze Farming Simulator. Obecnie dostępne są wersje, które mogą powodować problemy z widocznością serwerów.
Dodatkowo sprawdź ustawienia zapory ogniowej na swoim laptopie. Może być konieczne dołączone wyjątku dla Farming Simulator, aby dołączyć dodatek sieciową.
Wi-Fi na laptopie lub innym z innej sieci, aby sprawdzić, czy to nie jest problem z konkretną rzeczywistością.
Jeśli te kroki nie pomogą, możliwe, że problem leży po stronie samego serwera. W takim przypadku warto sprawdzić się z obsługi lub wizyty oficjalnej dla gry, gdzie inni mogą pomóc w uzyskaniu problemów i usługi.
Mam prośbę, że te wskazówki pomogą Ci znaleźć problem i ponownie skorzystają z porównania. Powodzenia!
Pozdrawiam MorganOBrain!