Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Wywala do pulpitu
Witam mam dalszy problem z wywalaniem do pulpitu nawet po aktualizacji 1.2.0.2 po save i kliknięciu przerwij grę Backspace wywala na pulpit zamiast do głównego menu Giants proszę o poprawienie tego błędu, moja wersja gry pudełkowa pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(12-28-2021, 12:57)Mirek777 napisał(a): Witam mam dalszy problem z wywalaniem do pulpitu nawet po aktualizacji 1.2.0.2 po save i kliknięciu przerwij grę Backspace wywala na pulpit zamiast do głównego menu Giants proszę o poprawienie tego błędu, moja wersja gry pudełkowa pozdrawiam

U mnie taki objaw był po uruchomieniu moda na bezkolizyjne stawianie budynków. Po wyłączeniu moda problem ustał. Tak samo działo się przy wcześniejszej wersji moda na darmowe kształtowanie i malowanie powierzchni, ale obecnie w tym modzie to poprawili.

Odpowiedz
Co do wywalania z savu to tu jest poradnik jak to naprawić.Mi pomogło bo tez mnie wywalało po aktualizacji 1.2.0.2.
https://www.youtube.com/watch?v=h0-8jmjHE84

Odpowiedz
ok zaraz sprawdzę te mody i co jest w filmiku i dam wam znać

Odpowiedz
nic z tego usunąłem ten mod na bezkolizyjne budynki (PlaceableExtended) a tego na darmowe kształtowanie i malowanie nie miałem i jest to samo bez modów jest ok nie mam pojęcia o co chodzi czy to wina modów czy gry, lekko mnie to wkurw... jeszcze takiego fsa nie było zjebane... jak fs22 pozdrawiam

Odpowiedz
sam sobie odpowiedziałeś ,,skoro bez modów jest ok to wina leży po stronie modow,,musisz po kolei sprawdzać ktory mod koliduje,,

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
No nie koniecznie, jakoś inni grają mają dużo modów różnych i nie maja takiego problemu z modami a jak mieli to naprawiła to aktualizacja!

Odpowiedz
to co z tego że mają dużo modów ale To Tobie wywala a nie Im więc Tobie koliduje jakiś mod i do póki tego sprawdzisz to tak bedziesz mieć....pozdro.

Odpowiedz
Sorry dziś zainstalowałem pirata na próbę aktualizacja 1.2.0.2 i działa wszystko ok z modami po zapisie normalnie wychodzi się do głównego menu więc to nie wina modów tylko gry, ale nie będę grał na piracie nie po to wywalałem taką kasę by teraz grać na pirackim fs-sie Giants spierdo... tak fs22 w żadnym nie było problemów mieli 3 lata by to idealnie zrobić liczę że poprawią to w kolejnym update pozdrawiam.

Odpowiedz
Dziś kolega podpowiedział mi jedną myk i sprawdziło się! wszystkie mody które pobiorę https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/1557d5dc604adc15 działają bez problemu a jak tylko rozszerzę i pobiorę jakikolwiek z tych https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/3cc39336eb9287ab to wtedy wywala do pulpitu, tak tylko dzieje się na oryginalnym farmingu na piracie działa wszystko ok

Odpowiedz