Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Migające liście drzew
Czy wy też macie taki problem, że liście drzew migają na kolory zielono - brązowe tak jakby gra nie mogła się zdecydować czy już jest jesień czy jeszcze lato. Dzieje się tak tylko z drzewami liściastymi. Mam ten problem na mapie Erlengrat, nie wiem jak na pozostałych bo nie grałem na nich jeszcze zbyt długo.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
czasami jak jadę za szybko to gra jak by nie nadarzała z wczytywaniem i wtedy mam podobny efekt

Odpowiedz
(01-12-2022, 12:30)Ranach napisał(a): Czy wy też macie taki problem, że liście drzew migają na kolory zielono - brązowe tak jakby gra nie mogła się zdecydować czy już jest jesień czy jeszcze lato. Dzieje się tak tylko z drzewami liściastymi. Mam ten problem na mapie Erlengrat, nie wiem jak na pozostałych bo nie grałem na nich jeszcze zbyt długo.

mi w grudniu tez zaczeły migac jak by nie mogły sie zdecydowac czy listopad czy juz grudzien. wiec nie tylko ty to masz

Odpowiedz
(01-12-2022, 12:30)Ranach napisał(a): Czy wy też macie taki problem, że liście drzew migają na kolory zielono - brązowe tak jakby gra nie mogła się zdecydować czy już jest jesień czy jeszcze lato. Dzieje się tak tylko z drzewami liściastymi. Mam ten problem na mapie Erlengrat, nie wiem jak na pozostałych bo nie grałem na nich jeszcze zbyt długo.

Witam! 
Podpinam się pod pytanie. Mam identyczny problem, strasznie to irytujące i chciałbym się tego pozbyć.

Pozdrawiam

Odpowiedz