01-29-2022, 10:40
Postawiłem oborę i obok niej silos na obornik oraz zbiornik na gnojówkę. Po miesiącu (jeden dzień w grze) według statystyk w menu gry, mam 17 tys litrów obornika i 11 tys litrów gnojówki. Problem jest taki, że podchodząc do silosu na obornik, ta ilość w opisie u dołu ekranu mi się wyświetla, a podchodząc do zbiornika na gnojówkę już nie (wyświetla się napis "zbiornik jest pusty"). Podjechałem przyczepą asenizacyjną i próbowałem napełnić, ale nic z tego. Co ciekawe, że gnojówkę w zbiorniku widać (wydaje mi się, że zmieniły się tekstury w stosunku do tych gdy postawiłem zbiornik).
Czy jest to jakiś bug? Wiem, że silosy na obornik na początku miały bug i trzeba było stawiać "dostawki" zamiast podstawowych, ale patch to naprawił. Czy zbiorniki na gnojówkę mają to samo? No bo gdzie ona się zbiera gdy według statystyk w menu jest jej 11 tys litrów?
Czy jest to jakiś bug? Wiem, że silosy na obornik na początku miały bug i trzeba było stawiać "dostawki" zamiast podstawowych, ale patch to naprawił. Czy zbiorniki na gnojówkę mają to samo? No bo gdzie ona się zbiera gdy według statystyk w menu jest jej 11 tys litrów?