Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Courseplay 7.0.0.25
Powie mi ktoś jak wygenerować kurs w polu w courseplay w wersji powyżej 0.0.23??
Dodali jakieś dodatkowe skanowanie pola czy coś ,nie wiem stoje na polu robię tak jak było do tej pory i nic nie generuje.

Jakieś skanowanie niestandardowe dodali to co każde pole teraz trzeba okrążyć żeby móc robić normalnie??

Wróciłem do wersji 23 póki co.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
ja robie tak jak dotychczas i nie mam zadnych problemow, musisz opisac Twoj problem bardziej dokaldnie, czego nie mozesz zrobic? jakis komunikat dostajesz?

Odpowiedz
Jaką wersję CP obecnie masz?Używasz?

Odpowiedz
najnowszej obecnie, 7.0.0.25

Odpowiedz
(02-03-2022, 00:21)instrukcja11 napisał(a): najnowszej obecnie, 7.0.0.25

Robię normalnie jak było dojeżdżam na pole wybieram CP prace polowe,wygeneruj kurs,wybieram punkt docelowy i obrót.
No i tutaj się sprawa kończy bo nie mam wygeneruj kurs.Poprostu nie mam jak utworzyć kursu.
Mam tylko jakąś funkcje do utworzenia niestandardowego pola.
Tyle.
Wieczorem jeszcze sprawdzę jak będę przy kompie.

Odpowiedz
nie jestem teraz przy komputerzez gra, ale teraz przy generowaniu kursu musisz ustawic dwa punkty docelowa (nie pamietam czy tak sie nazywaja), na pewno jeden to punkty docelowy a drugi nazywa sie jakos inaczej, w kazdym razie ja ustawiam oba te punkty na poly do ktorego chce wygenerowac kurs (ustawiam je w tym samym miejscu), otwieram okno konfiguracji gdzie mozna zmienic szerokosc pracy, ilosc "kolek" itd, i opcja wygenerowania kursu jest dostepna, jezeli jeden z tych "punktow docelowych" (na mapie widac to jak krzyzyki w kolku/celowniczki(?)) nie bedzie znajdowac sie na terenia pola, opcja utworzenia kursu sie nie pojawia

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Dzięki trochę mi wyjaśniło się co i jak.
Wszystko robiłem dobrze tylko te punkty właśnie docelowy i docelowe miejsce źle były ustawione tzn. źle je ustawiałem na tym polu.
Pobawiłem się tym trochę i już działa ok. Ten dodatkowy punkt co dodali to jest miejsce z którego ma startować pracownik czyli ten pierwszy punkt trasy.
Kilka razy generowałem kursy na różnych polach i już wiem co i jak.

Odpowiedz