Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Sprzedaż miodu
Gdy próbuję sprzedać miód w punkcie nic się nie dzieje. Ktoś miał podobny problem? Jak to rozwiązać?
Gra w pełni oryginalna żeby nie było Big Grin

[Obrazek: Bez-tytu-u.png]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
hiiiihiiiihiiiihiiiihiiii

Odpowiedz
(02-10-2022, 00:09)ZebraK napisał(a): Gdy próbuję sprzedać miód w punkcie nic się nie dzieje. Ktoś miał podobny problem? Jak to rozwiązać?
 Co to za punkt? I czy już w nim wcześniej sprzedawałeś miód?

Odpowiedz
(02-10-2022, 09:11)SamediBaron napisał(a):
(02-10-2022, 00:09)ZebraK napisał(a): Gdy próbuję sprzedać miód w punkcie nic się nie dzieje. Ktoś miał podobny problem? Jak to rozwiązać?
 Co to za punkt? I czy już w nim wcześniej sprzedawałeś miód?

Sklep rolniczy, nie sprzedawałem w nim wcześniej miodu, jedynie sałatę i pomidory. Ten punkt mam na liście skupów z cenami przy miodzie.

Odpowiedz
(02-10-2022, 22:49)ZebraK napisał(a): Sklep rolniczy, nie sprzedawałem w nim wcześniej miodu, jedynie sałatę i pomidory. Ten punkt mam na liście skupów z cenami przy miodzie.

Dziwne, posiadasz jakieś mody? U mnie mod Increase Unloading time powodował problemy z wyładowywaniem palet i bigbagów. Spróbuj odpalić save bez modów lub po kolei je wyłączać, jeśli ich dużo nie masz.

Odpowiedz
(02-11-2022, 10:05)SamediBaron napisał(a):
(02-10-2022, 22:49)ZebraK napisał(a): Sklep rolniczy, nie sprzedawałem w nim wcześniej miodu, jedynie sałatę i pomidory. Ten punkt mam na liście skupów z cenami przy miodzie.

Dziwne, posiadasz jakieś mody? U mnie mod Increase Unloading time powodował problemy z wyładowywaniem palet i bigbagów. Spróbuj odpalić save bez modów lub po kolei je wyłączać, jeśli ich dużo nie masz.
 Też mam ten mod, spróbuję je usuwać i zobaczę, dzięki.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.