Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Giants Editor 6.0.3
#1
Witam, mam pewien problem z GE (z FS15 też zdarza się podobny). Zaczęłem tworzyć mapę i przy 3 odpaleniu pliku wyskoczył ten błąd: http://scr.hu/1ad1/vs9op .Tak wygląda ten plik:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<editor>
    <window_layout x="0" y="0" width="1024" height="768" perspective="layout2|name=Scenegraph;caption=Scenegraph;state=2099196;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=156;besth=246;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Viewport;caption=Viewport;state=768;dir=5;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=20;besth=20;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Attributes;caption=Attributes;state=2099196;dir=2;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=325;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=User Attributes;caption=User Attributes;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=1;prop=100000;bestw=233;besth=320;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Terrain Editing;caption=Terrain Editing;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=283;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Animation;caption=Animation;state=2099198;dir=3;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=489;besth=134;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Particle System;caption=Particle System;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=298;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Material Editing;caption=Material Editing;state=2099198;dir=2;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=423;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb1;caption=File Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=223;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb2;caption=Playback Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=234;prop=100000;bestw=23;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb3;caption=Mode Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=268;prop=100000;bestw=146;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb4;caption=Misc Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=425;prop=100000;bestw=46;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb5;caption=Script Editor Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=482;prop=100000;bestw=375;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Scripting;caption=Scripting;state=2099196;dir=3;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=20;besth=150;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|dock_size(4,0,0)=158|dock_size(5,0,0)=22|dock_size(2,0,0)=302|dock_size(3,0,0)=169|dock_size(1,10,0)=25|" />
    <undo stack_size="25" />
    <grid enable="false" subdivisions="24" spacing="1.000000" />
    <viewport nav_translation_scale="0.050000" nav_rotation_scale="0.004000" framed_rotate="false" />
    <file_recent files="D:/Program Files (x86)/Farming Simulator 2015/data/maps/map01.i3d" />
    <gizmo size="10.000000" frame_size="2.000000" frame_radius_scale="0.040000" nurbs_curve_picking_cv_radius="1.000000" />
    <warning show_save_warning="true" />
    <info update_notification="true" />
    <logging file="true" />
    <show>
        <poly_count>true</poly_count>
        <lights>true</lights>
        <cameras>true</cameras>
        <audio_sources>true</audio_sources>
        <physics>false</physics>
        <bones>false</bones>
        <nav_meshes>false</nav_meshes>
        <dynamics>true</dynamics>
        <gettingstarteddialog>true</gettingstarteddialog>
        <shapeBoundingVolumes>false</shapeBoundingVolumes>
    </show>
    <select>
        <lights>true</lights>
        <cameras>true</cameras>
        <audio_sources>true</audio_sources>
        <cameras>true</cameras>
        <terrains>false</terrains>
    </select>
    <terrain>
        <brush>
            <radius>5.000000</radius>
            <opacity>1.000000</opacity>
            <hardness>0.500000</hardness>
            <value>0.100000</value>
            <lmb_func>1</lmb_func>
            <mmb_func>2</mmb_func>
            <rmb_func>3</rmb_func>
            <replace>0.000000</replace>
            <perlin_randomness_enabled>false</perlin_randomness_enabled>
            <perlin_seed>2534</perlin_seed>
            <perlin_persistence>0.600000</perlin_persistence>
            <perlin_frequency>0.250000</perlin_frequency>
            <perlin_nbr_octaves>7</perlin_nbr_octaves>
            <erode_enabled>false</erode_enabled>
            <erode_type>0</erode_type>
            <erode_thermal_iterations>50</erode_thermal_iterations>
            <erode_thermal_slope>45.000000</erode_thermal_slope>
            <erode_thermal_blendweight>0.500000</erode_thermal_blendweight>
            <erode_hydraulic_iterations>100</erode_hydraulic_iterations>
            <erode_hydraulic_rain>0.100000</erode_hydraulic_rain>
            <erode_hydraulic_solubility>0.100000</erode_hydraulic_solubility>
            <erode_hydraulic_water_evaporation>0.900000</erode_hydraulic_water_evaporation>
        </brush>
        <painting>
            <chunk_vis_enable>true</chunk_vis_enable>
            <chunk_vis_clip_dist>300.000000</chunk_vis_clip_dist>
            <channel_mask>1</channel_mask>
        </painting>
    </terrain>
    <save>
        <i3d force_external_binary_files="false" />
        <obj>
            <cull_frustum>false</cull_frustum>
            <only_terrain>false</only_terrain>
            <scale>100.000000</scale>
        </obj>
        <common>
            <texteditor></texteditor>
        </common>
        <scripting includedirectories=";;" />
    </save>
</editor>

Pokazałbym jeszcze log ale co ciekawe go nie ma... Czy to może być przyczyną tego problemu? Proszę o pomoc!
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Witam. Usuń ten plik editor.xml i powinno pomóc
 
Odpowiedz
#3
Na to sam wpadłem ale nie pomogło, ten sam komunikat :/
 
Odpowiedz
#4
<cull_frustum>false</cull_frustum> zmień to na "true"
 
Odpowiedz
#5
To zmieniłem sam, ogladałem jakis hiszpański poradnik jak to naprawić i pokazywał jak zmienia true na false ale jak widać nie działa
 
Odpowiedz
#6
C:/Users/user/AppData/Local/GIANTS Editor 64bit 6.0.3 usuń cały ten folder
Przeinstaluj na nowo giants editor

Jeśli to nie pomoże pisz na pw
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Ten sam komunikat...
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  mały problem facha 4 1,871 06-24-2016, 06:35
Ostatni post: facha
  Problem z fps'ami jankoziom 7 2,621 06-24-2016, 05:25
Ostatni post: rolnikzfarminga
  Problem w grze lukcio32 8 2,353 06-23-2016, 14:53
Ostatni post: MichaelMF
  Wielmoża Edit Venturio i giants editor ursusrolnik 2 1,288 06-21-2016, 23:01
Ostatni post: ursusrolnik
  Problem z HUDEM w lewym gornym rogu. nev80 3 1,630 06-20-2016, 22:23
Ostatni post: MichaelMF
  Problem z kogutami Armind 0 1,088 06-20-2016, 20:49
Ostatni post: Armind
  Problem z Multiplayer z bratem seba200215 1 1,927 06-20-2016, 19:36
Ostatni post: Ziuta
  Problem z konwertem przyczepy Wolnyls11 0 996 06-19-2016, 18:33
Ostatni post: Wolnyls11
  Problem z mapą lomcio 0 986 06-19-2016, 13:23
Ostatni post: lomcio
  Problem z GuelleMistMod. MichaelMF 4 1,620 06-18-2016, 22:28
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu