Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Giants Editor 6.0.3
#1
Witam, mam pewien problem z GE (z FS15 też zdarza się podobny). Zaczęłem tworzyć mapę i przy 3 odpaleniu pliku wyskoczył ten błąd: http://scr.hu/1ad1/vs9op .Tak wygląda ten plik:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<editor>
    <window_layout x="0" y="0" width="1024" height="768" perspective="layout2|name=Scenegraph;caption=Scenegraph;state=2099196;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=156;besth=246;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Viewport;caption=Viewport;state=768;dir=5;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=20;besth=20;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Attributes;caption=Attributes;state=2099196;dir=2;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=325;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=User Attributes;caption=User Attributes;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=1;prop=100000;bestw=233;besth=320;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Terrain Editing;caption=Terrain Editing;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=283;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Animation;caption=Animation;state=2099198;dir=3;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=489;besth=134;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Particle System;caption=Particle System;state=2099198;dir=4;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=298;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Material Editing;caption=Material Editing;state=2099198;dir=2;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=423;besth=768;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb1;caption=File Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=223;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb2;caption=Playback Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=234;prop=100000;bestw=23;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb3;caption=Mode Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=268;prop=100000;bestw=146;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb4;caption=Misc Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=425;prop=100000;bestw=46;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=tb5;caption=Script Editor Toolbar;state=2108144;dir=1;layer=10;row=0;pos=482;prop=100000;bestw=375;besth=23;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|name=Scripting;caption=Scripting;state=2099196;dir=3;layer=0;row=0;pos=0;prop=100000;bestw=20;besth=150;minw=-1;minh=-1;maxw=-1;maxh=-1;floatx=-1;floaty=-1;floatw=-1;floath=-1|dock_size(4,0,0)=158|dock_size(5,0,0)=22|dock_size(2,0,0)=302|dock_size(3,0,0)=169|dock_size(1,10,0)=25|" />
    <undo stack_size="25" />
    <grid enable="false" subdivisions="24" spacing="1.000000" />
    <viewport nav_translation_scale="0.050000" nav_rotation_scale="0.004000" framed_rotate="false" />
    <file_recent files="D:/Program Files (x86)/Farming Simulator 2015/data/maps/map01.i3d" />
    <gizmo size="10.000000" frame_size="2.000000" frame_radius_scale="0.040000" nurbs_curve_picking_cv_radius="1.000000" />
    <warning show_save_warning="true" />
    <info update_notification="true" />
    <logging file="true" />
    <show>
        <poly_count>true</poly_count>
        <lights>true</lights>
        <cameras>true</cameras>
        <audio_sources>true</audio_sources>
        <physics>false</physics>
        <bones>false</bones>
        <nav_meshes>false</nav_meshes>
        <dynamics>true</dynamics>
        <gettingstarteddialog>true</gettingstarteddialog>
        <shapeBoundingVolumes>false</shapeBoundingVolumes>
    </show>
    <select>
        <lights>true</lights>
        <cameras>true</cameras>
        <audio_sources>true</audio_sources>
        <cameras>true</cameras>
        <terrains>false</terrains>
    </select>
    <terrain>
        <brush>
            <radius>5.000000</radius>
            <opacity>1.000000</opacity>
            <hardness>0.500000</hardness>
            <value>0.100000</value>
            <lmb_func>1</lmb_func>
            <mmb_func>2</mmb_func>
            <rmb_func>3</rmb_func>
            <replace>0.000000</replace>
            <perlin_randomness_enabled>false</perlin_randomness_enabled>
            <perlin_seed>2534</perlin_seed>
            <perlin_persistence>0.600000</perlin_persistence>
            <perlin_frequency>0.250000</perlin_frequency>
            <perlin_nbr_octaves>7</perlin_nbr_octaves>
            <erode_enabled>false</erode_enabled>
            <erode_type>0</erode_type>
            <erode_thermal_iterations>50</erode_thermal_iterations>
            <erode_thermal_slope>45.000000</erode_thermal_slope>
            <erode_thermal_blendweight>0.500000</erode_thermal_blendweight>
            <erode_hydraulic_iterations>100</erode_hydraulic_iterations>
            <erode_hydraulic_rain>0.100000</erode_hydraulic_rain>
            <erode_hydraulic_solubility>0.100000</erode_hydraulic_solubility>
            <erode_hydraulic_water_evaporation>0.900000</erode_hydraulic_water_evaporation>
        </brush>
        <painting>
            <chunk_vis_enable>true</chunk_vis_enable>
            <chunk_vis_clip_dist>300.000000</chunk_vis_clip_dist>
            <channel_mask>1</channel_mask>
        </painting>
    </terrain>
    <save>
        <i3d force_external_binary_files="false" />
        <obj>
            <cull_frustum>false</cull_frustum>
            <only_terrain>false</only_terrain>
            <scale>100.000000</scale>
        </obj>
        <common>
            <texteditor></texteditor>
        </common>
        <scripting includedirectories=";;" />
    </save>
</editor>

Pokazałbym jeszcze log ale co ciekawe go nie ma... Czy to może być przyczyną tego problemu? Proszę o pomoc!
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Witam. Usuń ten plik editor.xml i powinno pomóc
 
Odpowiedz
#3
Na to sam wpadłem ale nie pomogło, ten sam komunikat :/
 
Odpowiedz
#4
<cull_frustum>false</cull_frustum> zmień to na "true"
 
Odpowiedz
#5
To zmieniłem sam, ogladałem jakis hiszpański poradnik jak to naprawić i pokazywał jak zmienia true na false ale jak widać nie działa
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
C:/Users/user/AppData/Local/GIANTS Editor 64bit 6.0.3 usuń cały ten folder
Przeinstaluj na nowo giants editor

Jeśli to nie pomoże pisz na pw
 
Odpowiedz
#7
Ten sam komunikat...
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modami Patryk Stachowiak 12 317 01-18-2017, 10:00
Ostatni post: radkus25
  Problem z Uruchomieniem Gry Kamil Krzyszycha 1 30 01-16-2017, 14:46
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z Patchem k_boronczyk 1 48 01-03-2017, 23:32
Ostatni post: MichaelMF
  Kolejny problem gry teraz "Patch" Sebastian Body 3 88 12-27-2016, 12:53
Ostatni post: Sebastian Body
  Problem z kołami. Wolnyls11 4 106 12-25-2016, 23:41
Ostatni post: pawulon
  Problemy i Problem Assuna 5 122 12-22-2016, 14:47
Ostatni post: Assuna
  Problem z Mapą Rewersowo v3 Smoke WeeD 4 285 12-22-2016, 12:54
Ostatni post: Assuna
Wink Problem z grą czarny pan 0 106 11-29-2016, 19:15
Ostatni post: czarny pan
  Problem z krowami Damix12 1 139 11-22-2016, 10:26
Ostatni post: kowalplock
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 116 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel



Przegląda: 1 gości

Menu