Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

konwert z 19 do 22
Witam. Mam problem z przekonwertowanym modem . Sam przekonwertowalem mod z Fs 19 do Fs 22 i wszystko ok , błedów w logu nie ma, aczkolwiek nie mogę poruszać ramionami wgl . Czy ktoś mi podpowie czemu ??? o czym mogłem zapomnieć ? uczę się programowania , języka xml i chciałbym posiąść jak najwięcej wiedzy . Proszę o pomoc

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
jeśli już tak chcesz się nauczyc to największym nauczycielem jest podobny xml ls22 podobnego moda i porównac go do swojego ...różnice mogą być widoczne

Odpowiedz
no nie za wiele mi to pomogło .... parę modów podobnych porównywalem i nic .

Konkretnie chodzi mi o cyklopa , podpory się rozkładają dzwięki działają ale nie mogę sterowac ramionami ani nic . Czy może ktoś pomóc ??

Odpowiedz
(03-11-2022, 20:30)Tioma1224 napisał(a): no nie za wiele mi to pomogło .... parę modów podobnych porównywalem i nic .

Konkretnie chodzi mi o cyklopa , podpory się rozkładają dzwięki działają ale nie mogę sterowac ramionami ani nic . Czy może ktoś pomóc ??

A masz w oknie z klawiszami do sterowania w grze, informacje o klawiszologii do ramion, czy nawet klawiszologii nie ma?

Odpowiedz
pokazuje tylko pod klawisz X ze moge rozlozyc w sensie zeby zaczac nim pracowac i pod klawisz B zeby wlaczyc wałek a poza tym nie ma nic zeby sterowac myszką czy czym kolwiek .

Odpowiedz
Czy mozna liczyc na jaka kolwiek pomoc ?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.