Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Krowy i obora
#1
Witam, mam taki problemik, że postawiłem nową oborę i chciałbym przewieźć krowy ze starej, ale nie idzie. Mogę załadować z obecnego budynku na przyczepę, ale przy próbie rozładowania zwierząt do nowej obory już nie idzie (nie znikają one z przyczepy do przewozu zwierząt, a w oborze pojawia się ich bardzo dużo). Dodam, że w oborze zmieniałem tylko miejsce pojawiania się obornika.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Krowy crashują gre EnL 0 276 08-05-2022, 12:23
Ostatni post: EnL
  Obora i obornik Rolnik009 1 782 12-07-2021, 23:43
Ostatni post: konrad9991
  Season krowy michalg4 11 12,982 08-24-2021, 17:13
Ostatni post: szumox_20
  Obora placeable lodowy wilk 7 3,723 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Obora naximus 1 1,409 03-09-2020, 17:10
Ostatni post: holatyboy71
  Krowy nie produkuja mleka mateuszkasiek 4 6,326 01-28-2020, 15:03
Ostatni post: mateuszkasiek
  Problem z ciemnościa POLSKA OBORA V1.0.0.1 mateuszkasiek 0 907 01-11-2020, 10:51
Ostatni post: mateuszkasiek
  Krowy a Seasons AgroMaster 1 1,404 12-04-2019, 20:52
Ostatni post: Ziuta
  czy to możliwe...krowy? lime96 1 1,408 12-03-2019, 16:09
Ostatni post: kosmiak0
  Krowy nie produkują gnojowicy na modzie seasons Marcel Wodarz 3 4,350 09-27-2019, 08:15
Ostatni post: konrad9991



Przegląda: 1 gości

Menu