Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

O co chodzi ?
Jak w Temacie , po dodaniu Precysion wywala a o taki Błąd   ---  Error: No more interval timers  .po wywaleniu tego Modu gra chodzi normalnie . Nie wiem Nie wiem Cry Cry

Te mody Kolidują z Precyzion --- FS22_VehicleExplorer , FS22_ImprovedRepairCosts .

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(04-19-2022, 16:26)krys239 napisał(a): Jak w Temacie , po dodaniu Precysion wywala a o taki Błąd   ---  Error: No more interval timers  .po wywaleniu tego Modu gra chodzi normalnie . Nie wiem Nie wiem Cry Cry

Te mody Kolidują z Precyzion   ---  FS22_VehicleExplorer  ,   FS22_ImprovedRepairCosts .
Ostatnia aktualizacja gry zaingerowała w kod i w zwiazku z tym niektore mody działać nie beda dopoki nie dostaną aktualizacji.

Odpowiedz
(04-21-2022, 12:18)AgrotechnikPL napisał(a):
(04-19-2022, 16:26)krys239 napisał(a): Jak w Temacie , po dodaniu Precysion wywala a o taki Błąd   ---  Error: No more interval timers  .po wywaleniu tego Modu gra chodzi normalnie . Nie wiem Nie wiem Cry Cry

Te mody Kolidują z Precyzion   ---  FS22_VehicleExplorer  ,   FS22_ImprovedRepairCosts .
Ostatnia aktualizacja gry zaingerowała w kod i w zwiazku z tym niektore mody działać nie beda dopoki nie dostaną aktualiza
AgrotechnikPL , domyśliłem się , gra na Stimie sama sie Aktu. ale ile siedzienia żeby to wyłapać który to Mod powoduje . Ale i tak na nie których sejwach nie wczytuje sie gra , jak zrobię od nowa zapis to trybi , narazie wywaliłem z modów Precyzjon .

Odpowiedz
(04-21-2022, 16:07)krys239 napisał(a):
(04-21-2022, 12:18)AgrotechnikPL napisał(a):

Ostatnia aktualizacja gry zaingerowała w kod i w zwiazku z tym niektore mody działać nie beda dopoki nie dostaną aktualiza
AgrotechnikPL , domyśliłem się , gra na Stimie sama sie Aktu. ale ile siedzienia żeby to wyłapać który to Mod powoduje . Ale i tak na nie których sejwach nie wczytuje sie gra , jak zrobię od nowa zapis to trybi , narazie wywaliłem z modów Precyzjon .

nie trzeba siedziec xd wystarczy log sprawdzic co masz w folderze gry w dokumentach i od razu widac ktory mod powoduje problem

Odpowiedz