Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

wapno
#1
wie ktoś co zrobić żeby zamiast napisu lime było wapno w informacjach bo mam zrobione tłumaczenie w moddescu ale nie działa a wcześniej działąło zrobiłem coś ale nie wiem co i ni w pinde ni w oko nie działa pomoż ktoś ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Wapno po niemiecku to kalk.
Musisz wpisać kalk.
 
Odpowiedz
#3
(05-27-2016, 21:44)MichaelMF napisał(a): Wapno po niemiecku to kalk.
Musisz wpisać kalk.

Ale gdzie mam taka linijke : <text name="kalkSolid"> <en>lime</en> <de>Kalk</de> <pl>Wapno</pl> </text>
I to jest najlepsze że takie coś działało tylko powaliłem cos ze skryptami i niewiem co dalej
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wapno lolki loki 0 685 05-18-2016, 18:30
Ostatni post: lolki loki
  WAPNO NABIERANE ŁYŻKĄ Łukasz Lipski 0 577 05-16-2016, 21:01
Ostatni post: Łukasz Lipski
  Schönebeck map -nawóz, nasiona i wapno .eXe 4 1,192 05-01-2016, 19:10
Ostatni post: .eXe
  WAPNO Łukasz Lipski 0 676 05-01-2016, 18:53
Ostatni post: Łukasz Lipski
  Wapno ustawienia nabieranie. cd11 1 745 05-01-2016, 00:16
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu