Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Wysokość terenu
Witam,

Nie mogę zmienić wysokości terenu przy drodze. Przypadkiem postawiłem tutaj budynek a teren automatycznie się dostosował blokując mi drogę. Jest jakiś sposób żeby to naprawić? Nowy save nie wchodzi w grę. Może jakoś w Giants Editorze da radę?

[Obrazek: jLnZTRp.png]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(06-05-2022, 08:59).eXe napisał(a): Witam,

Nie mogę zmienić wysokości terenu przy drodze. Przypadkiem postawiłem tutaj budynek a teren automatycznie się dostosował blokując mi drogę. Jest jakiś sposób żeby to naprawić? Nowy save nie wchodzi w grę. Może jakoś w Giants Editorze da radę?

[Obrazek: jLnZTRp.png]

Na modhubie masz mod podobny do placeanywhere , tyle że do przekształcania terenu, on ci umożliwi usunięcie tego . Następnym razem, przed podstawieniem budynku zapisz grę i dopiero postaw budynek, wtedy będziesz mógł w razie czego wyjść z gry

Ten mod nazywa się: Paint And Terraform Anywhere

Odpowiedz
Spróbuj przywrócić poprzedni save, przez wklejenie do najlepiej nowego slotu w grze....
Kopie save znajdziesz w tym samym pliku gdzie znajdują się savy o nazwie "savegameBackup"
wybierasz interesujący Cie zapas save i wklejasz do wolnego slotu ( "pustego" savegame)

Odpowiedz
(06-09-2022, 05:32)radkus25 napisał(a): Spróbuj przywrócić poprzedni save, przez wklejenie do najlepiej nowego slotu w grze....
Kopie save znajdziesz w tym samym pliku gdzie znajdują się savy o nazwie "savegameBackup"
wybierasz interesujący  Cie zapas save i wklejasz do wolnego slotu ( "pustego" savegame)
Tylko wtedy straci, to co zrobił przed ostatnim ręcznym zapisem

Odpowiedz
Dziękuję za pomoc. Mod zaproponowany przez Kacpra pomógł Smile

Odpowiedz