Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z robieniem mapy
#1
Sad 
Otóż, gdy wyeksportuje model z innej mapy do mojej, zgodnie z poradnikiem https://www.youtube.com/watch?v=NZGWZSbSSGY Nie widać go w grze  Sad Wiecie dlaczego? Huh W GE z mapą jet widoczny
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 20 08-16-2017, 23:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 13 08-15-2017, 13:38
Ostatni post: AliX219
  Szukam mapy, budynku(FS2013) sw4oo_ls 2 277 07-24-2017, 00:35
Ostatni post: marus212
  Problem z mapą kombajn 1 52 07-03-2017, 10:25
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 118 04-13-2017, 17:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Szukam mapy. kombajn 5 185 04-04-2017, 17:57
Ostatni post: sw4oo_ls
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 397 03-25-2017, 12:01
Ostatni post: marus212
  Problem z dodaniem tura. zetorek1311 0 171 10-30-2016, 14:25
Ostatni post: zetorek1311
  Szukam mapy Damiano35 2 372 08-23-2016, 22:18
Ostatni post: Damiano35
  SIema problem z mapami :( Jakub Lasociński 0 199 08-01-2016, 21:10
Ostatni post: Jakub Lasociński



Przegląda: 1 gości

Menu