Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z robieniem mapy
#1
Sad 
Otóż, gdy wyeksportuje model z innej mapy do mojej, zgodnie z poradnikiem https://www.youtube.com/watch?v=NZGWZSbSSGY Nie widać go w grze  Sad Wiecie dlaczego? Huh W GE z mapą jet widoczny
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z Warmia 5.2 robo2223 4 35 10 godzin(y) temu
Ostatni post: robo2223
  problem JD Taktyk POLSKA 1 38 09-21-2017, 10:03
Ostatni post: marus212
  Problem z grą wielosobową krzysiu25075 2 41 09-20-2017, 17:00
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 59 08-16-2017, 23:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 48 08-15-2017, 13:38
Ostatni post: AliX219
  Szukam mapy, budynku(FS2013) sw4oo_ls 2 321 07-24-2017, 00:35
Ostatni post: marus212
  Problem z mapą kombajn 1 77 07-03-2017, 10:25
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 132 04-13-2017, 17:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Szukam mapy. kombajn 5 215 04-04-2017, 17:57
Ostatni post: sw4oo_ls
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 460 03-25-2017, 12:01
Ostatni post: marus212



Przegląda: 1 gości

Menu