Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z modem orki...
#1
Cześć, posiadam problem z ciągnikiem poniżej, jak i kilkoma innymi 60-tkami i jedną 30-stką które są bardzo dobrze wykonane jeśli chodzi o ruchome części ale jednak... 

Niby mają mod orki ale za cholere nie idzie go odpalić :/ domyślnie jest ,,:'' Dwukropek, lecz nic poza tym, i ten klawisz go nie odpala, próbowałem zmienić klawisz w moddesc na inny ale bez skutku, nadal jest to samo :/ Nie działa i tyle, nie rozumiem dlaczego ludzie puszczają w obieg nie w pełni funkcjonalny mod... A dla mnie mod orki jak i wysokie obroty przy pracach to podstawa we wszystkich modach. Nie lubie orać jakbym jeździł po stole.. 

Bardzo prosze pomoc. Sad  

[Obrazek: fs_Screen_2016_05_29_16_42_45.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Przyłączam się do problemu Sad
 
Odpowiedz
#3
słuchaj możne to być spowodowane tym że nieraz trzeba kliknąć iny przycisk klikaj wszystkie po kolei na klawiaturze 
a możliwe jest też że nie ma dodanego bo tak naprawdę mod orki powinien być cały czas włączony
 
Odpowiedz
#4
Próbuj kllikać trakie klawisze jak : F5 , F7, F8 , 5, 6 , 7 , 8, i wszystkie klawisze na num.
 
Odpowiedz
#5
Próbowałem wciskać wszystkie klawisze lecz bez rezultatu... :/ . I nie jest cały czas włączony bo gdy wjedzie się w bruzde koła sie nie zapadają..
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
W ustawieniach sterowania sprawdź może nie masz przypisanego klawiszu lub popatrz w internecie jak dodać mod orki .
 
Odpowiedz
#7
po prostu nie jest dodany mod orki
 
Odpowiedz
#8
Ale w plikach ciągnika jak i w innych ciągnikach w opisie od pobierania jest napisane że posiadają mod orki... A jednak w praktyce jest tak że wszystkie 60-tki które mają ruchome wajchy biegów, i bardzo dobrze wykonane modele mają nie działający mod orki :/
 
Odpowiedz
#9
moze jest mapa cos zwalona w co watpie ,a inne ciagniki dzialaja ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#10
Wszystko działa, inne ciągniki te co mają mniej symulacji części na sobie działają, a te nie chcą, to się dzieje na wszystkich mapach. Sprawdzałem w opcjach to tam znowu nie widać modu orki albo jestem ślepy Big Grin. Szkoda bo te ciągniki są fajne.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 84 04-13-2017, 17:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 331 03-25-2017, 12:01
Ostatni post: marus212
  Problem z dodaniem tura. zetorek1311 0 155 10-30-2016, 14:25
Ostatni post: zetorek1311
  Dodanie modu orki :D johan1998 0 147 08-30-2016, 11:25
Ostatni post: johan1998
  SIema problem z mapami :( Jakub Lasociński 0 161 08-01-2016, 21:10
Ostatni post: Jakub Lasociński
  Problem z przyczepą lodowy wilk 0 197 07-31-2016, 00:23
Ostatni post: lodowy wilk
  problem z patchem prosze o szybka pomoc pmecenas 1 167 07-10-2016, 13:34
Ostatni post: Damiano35
  FS 13 Problem Ursus355 0 160 07-02-2016, 14:55
Ostatni post: Ursus355
  Problem LoOoQ 1 284 06-13-2016, 16:15
Ostatni post: Liqwidator
  Problem mody ls 2013 fabxed 7 667 06-13-2016, 16:14
Ostatni post: Liqwidator



Przegląda: 1 gości

Menu