Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem orki...
#1
Cześć, posiadam problem z ciągnikiem poniżej, jak i kilkoma innymi 60-tkami i jedną 30-stką które są bardzo dobrze wykonane jeśli chodzi o ruchome części ale jednak... 

Niby mają mod orki ale za cholere nie idzie go odpalić :/ domyślnie jest ,,:'' Dwukropek, lecz nic poza tym, i ten klawisz go nie odpala, próbowałem zmienić klawisz w moddesc na inny ale bez skutku, nadal jest to samo :/ Nie działa i tyle, nie rozumiem dlaczego ludzie puszczają w obieg nie w pełni funkcjonalny mod... A dla mnie mod orki jak i wysokie obroty przy pracach to podstawa we wszystkich modach. Nie lubie orać jakbym jeździł po stole.. 

Bardzo prosze pomoc. Sad  

[Obrazek: fs_Screen_2016_05_29_16_42_45.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Przyłączam się do problemu Sad
 
Odpowiedz
#3
słuchaj możne to być spowodowane tym że nieraz trzeba kliknąć iny przycisk klikaj wszystkie po kolei na klawiaturze 
a możliwe jest też że nie ma dodanego bo tak naprawdę mod orki powinien być cały czas włączony
 
Odpowiedz
#4
Próbuj kllikać trakie klawisze jak : F5 , F7, F8 , 5, 6 , 7 , 8, i wszystkie klawisze na num.
 
Odpowiedz
#5
Próbowałem wciskać wszystkie klawisze lecz bez rezultatu... :/ . I nie jest cały czas włączony bo gdy wjedzie się w bruzde koła sie nie zapadają..
 
Odpowiedz
#6
W ustawieniach sterowania sprawdź może nie masz przypisanego klawiszu lub popatrz w internecie jak dodać mod orki .
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
po prostu nie jest dodany mod orki
 
Odpowiedz
#8
Ale w plikach ciągnika jak i w innych ciągnikach w opisie od pobierania jest napisane że posiadają mod orki... A jednak w praktyce jest tak że wszystkie 60-tki które mają ruchome wajchy biegów, i bardzo dobrze wykonane modele mają nie działający mod orki :/
 
Odpowiedz
#9
moze jest mapa cos zwalona w co watpie ,a inne ciagniki dzialaja ?
 
Odpowiedz
#10
Wszystko działa, inne ciągniki te co mają mniej symulacji części na sobie działają, a te nie chcą, to się dzieje na wszystkich mapach. Sprawdzałem w opcjach to tam znowu nie widać modu orki albo jestem ślepy Big Grin. Szkoda bo te ciągniki są fajne.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z Warmia 5.2 robo2223 5 91 10-17-2017, 14:35
Ostatni post: robo2223
  problem JD Taktyk POLSKA 1 60 09-21-2017, 08:03
Ostatni post: marus212
  Problem z grą wielosobową krzysiu25075 2 69 09-20-2017, 15:00
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 90 08-16-2017, 21:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 70 08-15-2017, 11:38
Ostatni post: AliX219
  Problem z mapą kombajn 1 97 07-03-2017, 08:25
Ostatni post: agRush2k
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 146 04-13-2017, 15:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 496 03-25-2017, 10:01
Ostatni post: marus212
  Problem z dodaniem tura. zetorek1311 0 203 10-30-2016, 12:25
Ostatni post: zetorek1311
  Dodanie modu orki :D johan1998 0 202 08-30-2016, 09:25
Ostatni post: johan1998



Przegląda: 2 gości

Menu