Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Maszyny po zakupie pojawiają się na gospie
Cześć

Tak jak w temacie mam taki problem że część maszyn po zakupie pojawia mi się na gospie a część w sklepie

Dokładniej to jest tak że w pierwszej kolejności pojawiają się na gospie a gdy skończy się miejsce to w sklepie, przynajmniej takie mam wrażenie

Wydaje mi się że to przez jakiś mod i chyba to ten który pod F12 dodaje nam dodatkowe opcje do gry

Jeśli ktoś wie jak to naprawić/ustawić żeby pojawiały się tylko w sklepie to proszę o pomoc

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Miejsce gdzie pojawiają się maszyny jest wyznaczone przez specjalny trigger który ustawia się w czasie tworzenia mapy. Podejrzewam więc że nie grasz na oryginalnej mapie. Jeśli chcesz zmienić miejsce pojawiania się maszyn musisz otworzyć mapę w Giants Editorze , znaleźć ten trigger i go po prostu przesunąć tam gdzie chcesz żeby maszyny się pojawiały.

Odpowiedz
(07-04-2022, 12:30)Teksai napisał(a): Cześć

Tak jak w temacie mam taki problem że część maszyn po zakupie pojawia mi się na gospie a część w sklepie

Dokładniej to jest tak że w pierwszej kolejności pojawiają się na gospie a gdy skończy się miejsce to w sklepie, przynajmniej takie mam wrażenie

Wydaje mi się że to przez jakiś mod i chyba to ten który pod F12 dodaje nam dodatkowe opcje do gry

Jeśli ktoś wie jak to naprawić/ustawić żeby pojawiały się tylko w sklepie to proszę o pomoc
A nie używasz moda ,,Shop delivery''?

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu