Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Bele w curkowni
Witam przychodzę z problem spedarza bel kiszonki w cukrowni na mapie "Lubelska dolina" a dokładnie chodzi o to że przyjeżdżam do cukrowni wyładowuje bele kiszonki w wyznaczonym miejscu i nie mogę tego sprzedać nawet wyłożyłem całe pole sprzedaży belami i i tak nic się nie sprzedało czy muszę pobrać jakiś mod czy nie ? Mam aktualną wersję gry i najnowszą wersję lubelskiej doliny a sprzedaż jest z kontraktu 

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś wie co to może być i pomoże mi

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(07-09-2022, 12:23)GreG5 napisał(a): Witam przychodzę z problem spedarza bel kiszonki w cukrowni na mapie "Lubelska dolina" a dokładnie chodzi o to że przyjeżdżam do cukrowni wyładowuje bele kiszonki w wyznaczonym miejscu i nie mogę tego sprzedać nawet wyłożyłem całe pole sprzedaży belami i i tak nic się nie sprzedało czy muszę pobrać jakiś mod czy nie ? Mam aktualną wersję gry i najnowszą wersję lubelskiej doliny a sprzedaż jest z kontraktu 

1. Czy jesteś pewien, że tam możesz sprzedawać?
2. Dokładnie przeszukałeś ten skup, bo może gdzieś jest drugi triger od sprzedaży

Odpowiedz
(07-11-2022, 20:28)Kacper0345 napisał(a):
(07-09-2022, 12:23)GreG5 napisał(a): Witam przychodzę z problem spedarza bel kiszonki w cukrowni na mapie "Lubelska dolina" a dokładnie chodzi o to że przyjeżdżam do cukrowni wyładowuje bele kiszonki w wyznaczonym miejscu i nie mogę tego sprzedać nawet wyłożyłem całe pole sprzedaży belami i i tak nic się nie sprzedało czy muszę pobrać jakiś mod czy nie ? Mam aktualną wersję gry i najnowszą wersję lubelskiej doliny a sprzedaż jest z kontraktu 

1. Czy jesteś pewien, że tam możesz sprzedawać?
2. Dokładnie przeszukałeś ten skup, bo może gdzieś jest drugi triger od sprzedaży

Dziś trafiłem na ten sam problem. Od wczoraj gram na tej mapie, zadanie tak samo wziąłem z kontraktu. Dodatkowo gram na seasons ale trawa już się przerobiła na kiszonkę. Cena na esc normalnie jest podana na cukrowni jeśli chodzi o kiszonke, jest jedno pole do sprzedaży tam. Jedną bele zawiozłem na drugi skup sprawdzić i została sprzedana więc problem jest chyba z cukrownią tylko.

Odpowiedz