Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants editor jak dodać obiekt do głównej gałęzi
#1
Nie pamiętam jak dodać obiekt do głównej gałęzi. Dawno nie robiłem modów i zapomniałem  Dodgy
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(07-13-2022, 20:32)arek2187 napisał(a): Nie pamiętam jak dodać obiekt do głównej gałęzi. Dawno nie robiłem modów i zapomniałem  Dodgy

Importujesz obiekt, nastepnie zaznaczasz go i wciskasz ctrl+x klikasz na galaz i ctrl+v
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pytanie - jak dodać "opisy" landów przy tworzeniu mapy? Rishag 0 207 10-28-2022, 08:31
Ostatni post: Rishag
  Mapa i obiekt DimitriVegas 0 251 08-16-2022, 21:38
Ostatni post: DimitriVegas
  Pole na mapie dodać criss20ster 0 698 02-01-2022, 14:18
Ostatni post: criss20ster
  giants editor nie otwiera plików pawelek_n 1 749 01-29-2022, 18:16
Ostatni post: ibrakadabra
  Patch 1.2 + czyli co GIANTS zepsuł tym razem _qkohe155 14 2,431 01-25-2022, 18:43
Ostatni post: jacekz40
  Odbicie terenu w Giants Editor seba200215 1 691 12-20-2021, 22:47
Ostatni post: Kacper0345
  Giants editor -teren radkus25 1 645 12-17-2021, 22:06
Ostatni post: _qkohe155
  Giants Editor XEnter 2 675 12-11-2021, 16:39
Ostatni post: radkus25
  Giants editor radkus25 2 744 12-01-2021, 13:42
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu