Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Odpalenie
Witam, mam taki problem. Zrobiłem reinstal laptopa i ponownie zainstalowałem FS 22, przy próbie odpalenia, gra strasznie długo się ładuje ( jest początkowy ekran {wczytywanie} i to wszystko) cały proces nie wiem jak trwa długo, bo 5 minutach nie było reakcji i wyłączyłem. Będę wdzięczny za pomoc.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Ten problem udało mi się już ogarnąć pomógł reinstal gry. A teraz mam pytanko co mogę zrobić z lagami,bo jednak gra się zacina.
Dodam, że gra na ustawieniach średnich, a fs 19 na wysokich i dużo modów i śmigała bez problemu.

Odpowiedz
(07-15-2022, 12:10)Rolnik009 napisał(a): Ten problem udało mi się już ogarnąć pomógł reinstal gry. A teraz mam pytanko co mogę zrobić z lagami,bo jednak gra się zacina.
Dodam, że gra na ustawieniach średnich, a fs 19 na wysokich i dużo modów i śmigała bez problemu.

a komputer spełnia choć minimalne wymagania gry?

Odpowiedz
Tak, spełnia. Przejrzałem log i zauważyłem, że jeden mod wywalał error to go usunąłem i jakby się poprawiło.
A i jeszcze jedna sprawa, nie chce nie potrzebnie spamić na forum (chociaż wiem, że to nie ten dział), ale może mi ktoś podpowie, bo przed reinstallem laptopa zapisałem sobie save z fs 19 i teraz po wrzuceniu go do gry, zapis ładuje się w nieskończoność.

Odpowiedz
(07-16-2022, 14:06)Rolnik009 napisał(a): Tak, spełnia. Przejrzałem log i zauważyłem, że jeden mod wywalał error to go usunąłem i jakby się poprawiło.
A i jeszcze jedna sprawa, nie chce nie potrzebnie spamić na forum (chociaż wiem, że to nie ten dział), ale może mi ktoś podpowie, bo przed reinstallem laptopa zapisałem sobie save z fs 19 i teraz po wrzuceniu go do gry, zapis ładuje się w nieskończoność.
A sprawdzałeś log ? Bo może daje jakieś błędy. Albo wciąż się zmienia gdy ładuje się save ?

Odpowiedz
Temat do zamknięcia, problemy rozwiązane.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.

Przegląda: 1 gości

Menu