Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Budowa gospodarstwa
Witam, mam do Was takie pytanko czy jest jakaś możliwość aby budynki podczas budowy dopasowywać co 90`, wiadomo czasem trzeba coś ustawić pod kątem,  i jeszcze jedna sprawa, podczas kształtowania terenu, jak wybiorę tą opcję wyrównywanie i pędzel z maks siłą, to on tak słabo równa.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(07-24-2022, 08:41)Rolnik009 napisał(a): Witam, mam do Was takie pytanko czy jest jakaś możliwość aby budynki podczas budowy dopasowywać co 90`, wiadomo czasem trzeba coś ustawić pod kątem,  i jeszcze jedna sprawa, podczas kształtowania terenu, jak wybiorę tą opcję wyrównywanie i pędzel z maks siłą, to on tak słabo równa.

Ja obracam budynki w czasie budowy jednocześnie trzymając prawy przycisk myszy i ruszając nią na boki.

Odpowiedz
(07-24-2022, 17:47)pawelek_n napisał(a):
(07-24-2022, 08:41)Rolnik009 napisał(a): Witam, mam do Was takie pytanko czy jest jakaś możliwość aby budynki podczas budowy dopasowywać co 90`, wiadomo czasem trzeba coś ustawić pod kątem,  i jeszcze jedna sprawa, podczas kształtowania terenu, jak wybiorę tą opcję wyrównywanie i pędzel z maks siłą, to on tak słabo równa.

Ja obracam budynki w czasie budowy jednocześnie trzymając prawy przycisk myszy i ruszając nią na boki.

Też tak robię, ale mi chodzi o to, czy jest taka możliwość jak w fs 19, gdzie trzymając shift+c budynek można było dopasować do rogów.

Odpowiedz