Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Duży ping na serwerze kolegi i wicewersa
Witam ostatnio chciałem się połączyć z kolegą w fs 22. Gdy kolega stawia serwer i po dołączeniu na niego prze ze mnie mam makabryczny duży ping  po czym wywala mnie z serwera. Tak samo ma kolega. W 19 nie musieliśmy używać hamachi a w 22 hamachi nic nie pomaga. Poproszęo szybką pomoc.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Za słaby internet masz.

Odpowiedz
(08-02-2022, 20:40)pawelek_n napisał(a): Za słaby internet masz.

Właśnie nie. Na speed test mam po 110 mb/s.Zrobiłem literówke w 19 używaliśmy hamachi i działało a teraz nie pomaga. A teraz zrobiliśmy test inny kolega postawił serwer i po dołączeniu przez nas mieliśmy normalny 50 ms. Proszę o szybką pomoc

Odpowiedz
(08-17-2022, 14:54)Toby napisał(a):

Właśnie nie. Na speed test mam po 110 mb/s.Zrobiłem literówke w 19 używaliśmy hamachi i działało a teraz nie pomaga. A teraz zrobiliśmy test inny kolega postawił serwer i po dołączeniu przez nas mieliśmy normalny 50 ms. Proszę o szybką pomoc

Ok 110mb/s, ale to wartość download i upload czy tylko download? Speed test też podaje ping, jaki ci wyskoczył na teście? A kolega pewnie ma duży i download i upload i dlatego jest inaczej gdy on stawia serwer.

Odpowiedz
(08-17-2022, 15:08)pawelek_n napisał(a):
(08-17-2022, 14:54)Toby napisał(a):

Ok 110mb/s, ale to wartość download i upload czy tylko download? Speed test też podaje ping, jaki ci wyskoczył na teście? A kolega pewnie ma duży i download i upload i dlatego jest inaczej gdy on stawia serwer.

To jest mój: ok. 110 mb/s download  upload17.91mb/s  ping21 Kolegi: 72.50 mb/s download, upload 30 mb/s ping 20.

Odpowiedz
Jest wyraźna różnica w upload, ty masz połowę tego co kolega i w tym upatrywałbym przyczyny bo download to nie  wszystko

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.

Przegląda: 1 gości

Menu