Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giannts editor
#1
Sad 
Mam problem z Giants Editor 6.0.3 jest on  pobrany z orginalnej strony. Polega on na tym że nie chce dodawać mi orginalnych upraw tylko te dodane takie jak sieczka, czy obornik. Kiedy zaznaczam np. wheat zamiast dodać pszenicę usuwa mi się obecna uprawa lub nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
A zaznaczasz:

[Obrazek: przechwytywanie1hz9k.png]
do każdej uprawy jest inny kod chcesz to napisz na pw dam ci link.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor Artur von Gajewski 7 270 03-11-2017, 23:21
Ostatni post: Artur von Gajewski
Sad Giants Editor - Usunięte drzewa a FPSy bez zmian GoscOdBMW 1 177 02-02-2017, 20:47
Ostatni post: GoscOdBMW
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 266 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 558 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  giants editor rafi555 9 780 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 732 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125
  Problem gians editor. Sengly 2 274 08-19-2016, 21:19
Ostatni post: smvn3412
  Giants Editor Majkel 0 168 08-17-2016, 11:03
Ostatni post: Majkel
  Mod w giants editor Toniek 2 218 08-13-2016, 22:32
Ostatni post: jerzol
  Giants Editor się zawiesza Roman9966 4 421 08-09-2016, 21:45
Ostatni post: Roman9966



Przegląda: 1 gości

Menu