Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giannts editor
#1
Sad 
Mam problem z Giants Editor 6.0.3 jest on  pobrany z orginalnej strony. Polega on na tym że nie chce dodawać mi orginalnych upraw tylko te dodane takie jak sieczka, czy obornik. Kiedy zaznaczam np. wheat zamiast dodać pszenicę usuwa mi się obecna uprawa lub nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A zaznaczasz:

[Obrazek: przechwytywanie1hz9k.png]
do każdej uprawy jest inny kod chcesz to napisz na pw dam ci link.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wielmoża Edit Venturio i giants editor ursusrolnik 2 1,288 06-21-2016, 23:01
Ostatni post: ursusrolnik
  Giants Editor problem dudi777 7 2,287 06-13-2016, 16:20
Ostatni post: Ziuta
  Problem Z Giants Editor 6.0.3 kamil_2704 4 1,758 06-08-2016, 15:30
Ostatni post: eurat
  Giants editor-nie czyta pliku xml mrpawcio 11 3,096 06-05-2016, 11:32
Ostatni post: mrpawcio
  Giants Editor partus 4 1,471 05-30-2016, 15:04
Ostatni post: partus
  Problem z Giants Editor 6.0.3 Qacperrro 6 1,642 05-27-2016, 09:00
Ostatni post: Qacperrro
  Giants Editor przestał działać Dominik Kozber 1 882 05-21-2016, 14:41
Ostatni post: eurat
  Giants Editor 6.0.5 zarkub 2 1,132 05-14-2016, 11:49
Ostatni post: zarkub
  Giants editor Rafał Zalewski 3 1,188 04-20-2016, 16:26
Ostatni post: Mariusz Werla
  Giants Editor 6.x.x TheMini221 24 4,644 03-28-2016, 22:20
Ostatni post: eurat



Przegląda: 1 gości

Menu