Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
#1
Co tu dużo gadać, chciałem wyciągnąć budynek z mapy a tu w files takie cuś  ..... PS. tak dzieje się ze wszystkim co wyciągam, jeszcze wczoraj było ok :/ :exclamation:





  <Files>

    <File fileId="2" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="1" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="3" filename="" relativePath="false"/>
  </Files>

 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
nie wczytuje ci linijek od textur musisz je manualnie dopisać i powinno zadziałać opcjonalnie exportuj budynki do ich folderów w oryginalnej mapie tzn z tej której je bierzesz i wtedy nie powinno byc problemu
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z Warmia 5.2 robo2223 4 35 10 godzin(y) temu
Ostatni post: robo2223
  problem JD Taktyk POLSKA 1 38 09-21-2017, 10:03
Ostatni post: marus212
  Problem z grą wielosobową krzysiu25075 2 41 09-20-2017, 17:00
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 59 08-16-2017, 23:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 48 08-15-2017, 13:38
Ostatni post: AliX219
  Problem z mapą kombajn 1 77 07-03-2017, 10:25
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 132 04-13-2017, 17:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 460 03-25-2017, 12:01
Ostatni post: marus212
  Problem z dodaniem tura. zetorek1311 0 189 10-30-2016, 14:25
Ostatni post: zetorek1311
  SIema problem z mapami :( Jakub Lasociński 0 256 08-01-2016, 21:10
Ostatni post: Jakub Lasociński



Przegląda: 1 gości

Menu