Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Co tu dużo gadać, chciałem wyciągnąć budynek z mapy a tu w files takie cuś  ..... PS. tak dzieje się ze wszystkim co wyciągam, jeszcze wczoraj było ok :/ :exclamation:





  <Files>

    <File fileId="2" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="1" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="3" filename="" relativePath="false"/>
  </Files>

 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
nie wczytuje ci linijek od textur musisz je manualnie dopisać i powinno zadziałać opcjonalnie exportuj budynki do ich folderów w oryginalnej mapie tzn z tej której je bierzesz i wtedy nie powinno byc problemu
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z fs 11 krzysiu25075 3 82 06-12-2018, 21:54
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z maitre 100 robo2223 0 286 02-04-2018, 13:28
Ostatni post: robo2223
  problem z Warmia 5.2 robo2223 5 262 10-17-2017, 14:35
Ostatni post: robo2223
  problem JD Taktyk POLSKA 1 149 09-21-2017, 08:03
Ostatni post: marus212
  Problem z grą wielosobową krzysiu25075 2 153 09-20-2017, 15:00
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 601 08-16-2017, 21:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 336 08-15-2017, 11:38
Ostatni post: AliX219
  Problem z mapą kombajn 1 187 07-03-2017, 08:25
Ostatni post: agRush2k
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 207 04-13-2017, 15:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 708 03-25-2017, 10:01
Ostatni post: marus212



Przegląda: 1 gości

Menu