Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
#1
Co tu dużo gadać, chciałem wyciągnąć budynek z mapy a tu w files takie cuś  ..... PS. tak dzieje się ze wszystkim co wyciągam, jeszcze wczoraj było ok :/ :exclamation:





  <Files>

    <File fileId="2" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="1" filename="" relativePath="false"/>

    <File fileId="3" filename="" relativePath="false"/>
  </Files>

 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
nie wczytuje ci linijek od textur musisz je manualnie dopisać i powinno zadziałać opcjonalnie exportuj budynki do ich folderów w oryginalnej mapie tzn z tej której je bierzesz i wtedy nie powinno byc problemu
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z ciągnikiem (ls2013) ole123 0 20 08-16-2017, 23:22
Ostatni post: ole123
  Problem AliX219 0 13 08-15-2017, 13:38
Ostatni post: AliX219
  Problem z mapą kombajn 1 52 07-03-2017, 10:25
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z modem orki Taktyk POLSKA 0 118 04-13-2017, 17:17
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  problem z modami fs 2013 daniel2005 3 397 03-25-2017, 12:01
Ostatni post: marus212
  Problem z dodaniem tura. zetorek1311 0 171 10-30-2016, 14:25
Ostatni post: zetorek1311
  SIema problem z mapami :( Jakub Lasociński 0 199 08-01-2016, 21:10
Ostatni post: Jakub Lasociński
  Problem z przyczepą lodowy wilk 0 214 07-31-2016, 00:23
Ostatni post: lodowy wilk
  problem z patchem prosze o szybka pomoc pmecenas 1 189 07-10-2016, 13:34
Ostatni post: Damiano35
  FS 13 Problem Ursus355 0 177 07-02-2016, 14:55
Ostatni post: Ursus355



Przegląda: 1 gości

Menu