Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa w fs 15
#1
Witam tworzę swoją mapę i mam mały problem mianowicie takie ze po odpaleniu i wczytaniu mapy nie mogę nacisną przycisku start i wyrzuca mi że program przestał działać co jest dziwne ze w GE wszystko jest ok 

Proszę o pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Wyrzuc mody i sproboj ,daj log i pokaz log z GE
 
Odpowiedz
#3
Też tak miałem.
Zapewne zmieniełś nazwę mapy, a w pliku SampleModMap.lua lub NazwaMapy.lua nie otwierałeś za pomocą notatnika i wszędzie tam gdzie pisze map01 to zamieniasz na nazwę mapy.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa Maciejowice V5 tudi26 9 127 05-23-2017, 00:28
Ostatni post: tudi26
  Mapa Maciejowice V5 tudi26 5 153 05-07-2017, 16:08
Ostatni post: tudi26
  Problem z Giants Editorem (mapa) Nakj 0 66 04-17-2017, 16:50
Ostatni post: Nakj
  Mapa się nie pokazuje w grze. kamilas 4 110 04-15-2017, 18:13
Ostatni post: kamilas
  mapa kamilsmg24 1 116 02-11-2017, 00:29
Ostatni post: Ziuta
  Problem z Mapą Rewersowo v3 Smoke WeeD 4 464 12-22-2016, 12:54
Ostatni post: Assuna
  Mapa MY COUNTRY IN THE MOUNTAINS V1.5 zbiór roslin Pyra Pyra 3 284 12-22-2016, 12:49
Ostatni post: Assuna
  Problem z mapą PGR Lubelszczyzna barylaa 7 407 10-25-2016, 22:07
Ostatni post: kowalplock
  Nowa mapa nie wczytuje się Drrret4 6 329 10-23-2016, 15:47
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z mapą zGwinta 2 184 10-07-2016, 13:25
Ostatni post: zGwinta



Przegląda: 1 gości

Menu