Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa w fs 15
#1
Witam tworzę swoją mapę i mam mały problem mianowicie takie ze po odpaleniu i wczytaniu mapy nie mogę nacisną przycisku start i wyrzuca mi że program przestał działać co jest dziwne ze w GE wszystko jest ok 

Proszę o pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Wyrzuc mody i sproboj ,daj log i pokaz log z GE
 
Odpowiedz
#3
Też tak miałem.
Zapewne zmieniełś nazwę mapy, a w pliku SampleModMap.lua lub NazwaMapy.lua nie otwierałeś za pomocą notatnika i wszędzie tam gdzie pisze map01 to zamieniasz na nazwę mapy.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Mapą Rewersowo v3 Smoke WeeD 4 285 12-22-2016, 12:54
Ostatni post: Assuna
  Mapa MY COUNTRY IN THE MOUNTAINS V1.5 zbiór roslin Pyra Pyra 3 193 12-22-2016, 12:49
Ostatni post: Assuna
  Problem z mapą PGR Lubelszczyzna barylaa 7 276 10-25-2016, 22:07
Ostatni post: kowalplock
  Nowa mapa nie wczytuje się Drrret4 6 184 10-23-2016, 15:47
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z mapą zGwinta 2 109 10-07-2016, 13:25
Ostatni post: zGwinta
  Problem z mapą Old streams Map V2 Bisiorek 0 124 10-04-2016, 21:44
Ostatni post: Bisiorek
  Mapa nie działa AgroTeamRychnowo 4 176 09-22-2016, 20:44
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Problem z mapą !! M4rcel0664 4 250 09-11-2016, 19:58
Ostatni post: M4rcel0664
  Problem z mapą zGwinta 11 376 08-29-2016, 11:02
Ostatni post: donek2323
Exclamation Problem z mapą kacperlewy200 9 273 08-27-2016, 19:05
Ostatni post: moderPL



Przegląda: 1 gości

Menu