Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa w fs 15
#1
Witam tworzę swoją mapę i mam mały problem mianowicie takie ze po odpaleniu i wczytaniu mapy nie mogę nacisną przycisku start i wyrzuca mi że program przestał działać co jest dziwne ze w GE wszystko jest ok 

Proszę o pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
Wyrzuc mody i sproboj ,daj log i pokaz log z GE
 
#3
Też tak miałem.
Zapewne zmieniełś nazwę mapy, a w pliku SampleModMap.lua lub NazwaMapy.lua nie otwierałeś za pomocą notatnika i wszędzie tam gdzie pisze map01 to zamieniasz na nazwę mapy.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  mapa x4 mk926 0 131 07-09-2017, 01:19
Ostatni post: mk926
  Mapa esa123 0 139 06-19-2017, 14:21
Ostatni post: esa123
  Mapa z ls11 Łukasz Lipski 0 136 06-07-2017, 17:27
Ostatni post: Łukasz Lipski
  Mapa Maciejowice V5 tudi26 10 362 06-06-2017, 23:08
Ostatni post: KlimekPL
  Czysta mapa DamianQ 1 144 06-05-2017, 02:45
Ostatni post: Steeb
  Mapa michalzaremba 0 130 06-03-2017, 19:06
Ostatni post: michalzaremba
  Mała fajna mapa Wujmer 4 229 06-03-2017, 03:53
Ostatni post: Steeb
  Mapa lemanSSJ 5 229 06-01-2017, 22:02
Ostatni post: lemanSSJ
  Mapa Bantikow Brusli 2 197 05-29-2017, 21:29
Ostatni post: lookee86
  Zoptymalizowana Mapa fs 17 Smoke WeeD 9 1,167 05-28-2017, 16:39
Ostatni post: Smoke WeeD



Przegląda: 1 gości

Menu