Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z zaktualizowaniem gry
#1
Witam serdecznie mam problem z zaktualizowaniem gry a mianowicie chodzi oto że problem występuje już od samego początku jak gra wyszła tylko że po tym jak występował błąd kilka razy udało się grę zaktualizować teraz się nie da kiedyś po 10 włączeniach/wyłączeniach się udało a teraz w ogóle się nie da mianowicie.. chodzi o błąd "żaden serwer pobierania nie działa". Gdy wyszła gra i miałem ją na patchu 1.0 to do 1.1 mogłem zaktualizować bodajże po 3 włączeniu. Później przez natłok pracy miałem przestój w graniu więc aktualizowałem dopiero jak było 1.3 i coś koło 10 uruchomienia gry zaktualizowało. Z aktualizacją z 1.3 na 1.6 był problem więc pobrałem grę od producenta po podaniu kodu aktywacyjnego gry. Tylko że archiwum to cała gra a nie sam patch tak jak w poprzednich farmingach (14gb to dla mojego internetu niestety jakies 7h pobierania - więc cały dzień praktycznie można powiedzieć że w plecy). I teraz wyszło 1.8.1 nie dało się zaktualizować przez klienta gry więc próbowałem poprzez pobranie od producenta i jak się okazuje spakowali uszkodzone archiwum które nie chce zaktualizować gry poprzez co następuje również uszkodzenie gry. Więc odinstalowałem grę i zainstalowałem z płyty raz jeszcze i znów zacząłem od patcha 1.0 chcąc zaktualizować gdy włączę grę mam komunikat "Przetwarzanie plików do zaktualizowania" gdy kliknę enter w tym komunikacie wyskoczy informacja o aktualizacji i dostępnej łatce.. no okej klikam znów enter i mam komunikat o instalacji ale nic sie nie dzieje.. klikam znów enter i wyskakuje komunikat "pobierz i zweryfikuj" ale niezależnie na którym się zatrzymam skończy się to finalnie informacją "żaden serwer pobierania nie działa" może ktoś się z tym spotkał i wie jak z tym walczyć? Internet za dobry nie jest - ale słaby też nie.. Dodawałem już wyjątki w zaporze defender - zaporę również wyłączałem i błąd nadal występuje.. Ktoś wie jak sprawdzić co jest przyczyną? Pisałem również z Giantsem i sami nie wiedzą co jest przyczyną.. Poniżej dla zobrazowania sytuacji załączam linki do obrazków komunikatów które mi towarzyszą.. Pozdrawiam!
1. https://zapodaj.net/c461d41a4f679.png
2. https://zapodaj.net/a8a171069b06d.png
3. https://zapodaj.net/a121bd8c412b2.png
4. https://zapodaj.net/2fa8381f18545.png
5. https://zapodaj.net/3978078afc842.png
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wyładunkiem ziarna Nemeziso00o 0 230 11-28-2022, 19:55
Ostatni post: Nemeziso00o
  problem...? pawelo2020 0 186 11-18-2022, 17:32
Ostatni post: pawelo2020
  problem z podnośnikiem w case puma robo2223 0 293 09-23-2022, 19:52
Ostatni post: robo2223
  Problem z pracownikami !!! Bizz 0 296 09-18-2022, 22:25
Ostatni post: Bizz
  problem po aktualizacji mik8 1 406 08-29-2022, 19:43
Ostatni post: pawelek_n
  Problem z gnojowicą... pawelo2020 0 366 08-22-2022, 17:55
Ostatni post: pawelo2020
  Problem z załadowaniem mapy pawel1188 0 508 08-09-2022, 19:34
Ostatni post: pawel1188
  Problem z wczytaniem menu sklepu/mapy vbred 0 531 08-09-2022, 19:13
Ostatni post: vbred
  Problem z teksturami mateusznowak.9595 0 342 08-08-2022, 22:04
Ostatni post: mateusznowak.9595
  Problem z mocą Grzesiu1091 1 434 08-01-2022, 21:59
Ostatni post: Kacper0345



Przegląda: 1 gości

Menu