Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Textura lasu jak dodać w GE?
#1
Witam jak w temacie jetem w trakcie tworzenia dodatkowego lasu i mam problem z tym jak dodać do niego podłoże tj typową texture pod las np jak w orginalnej mapie.??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  AC3D textura DamianQ 0 101 10-09-2016, 19:56
Ostatni post: DamianQ
  Biała textura. cichy33 7 136 08-25-2016, 19:43
Ostatni post: jerzol
  Jak dodać koła bliźniacze do ciagnika Welcio17 1 118 08-23-2016, 19:59
Ostatni post: Welcio17
  Jak dodac tiggery do przyczep Szymon Wójcik 0 73 07-28-2016, 13:44
Ostatni post: Szymon Wójcik
  Jak dodać nowe uprawy do mapy DefixGames 3 275 07-26-2016, 12:19
Ostatni post: PCMASTERR
  Textura orki oraz kultywacji DamianQ 8 239 07-25-2016, 09:36
Ostatni post: DamianQ
  Dziwna textura bartez1bartek 5 289 07-22-2016, 22:12
Ostatni post: bartez1bartek
  jak dodać soil mod do sosnówki Robert Zapała 2 219 07-13-2016, 17:11
Ostatni post: Robert Zapała
  Textura DamianQ 6 191 06-27-2016, 00:17
Ostatni post: Misio
  Problem z textura kamil11527 1 215 06-26-2016, 22:04
Ostatni post: bartez1bartek



Przegląda: 1 gości

Menu