Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Textura lasu jak dodać w GE?
#1
Witam jak w temacie jetem w trakcie tworzenia dodatkowego lasu i mam problem z tym jak dodać do niego podłoże tj typową texture pod las np jak w orginalnej mapie.??
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Textura hd bartez1bartek 9 1,988 06-05-2016, 18:31
Ostatni post: Ziuta
  Problem z Texturą Rollermix 2 1,124 05-26-2016, 09:18
Ostatni post: Rollermix
  Jak dodać nowe uprawy i drzewa owocowe Bragsiu 0 2,618 05-17-2016, 13:28
Ostatni post: Bragsiu
  AC3D TEXTURA KONWERT :) DamianQ 3 1,259 05-16-2016, 17:16
Ostatni post: DamianQ
  jak dodac mod sieczki wyjman10 0 837 05-03-2016, 11:43
Ostatni post: wyjman10
  jak dodac ... kirowiec tv 2 1,258 04-28-2016, 19:24
Ostatni post: lolki loki



Przegląda: 1 gości

Menu