Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielmoża Edit Venturio i giants editor
#1
Witam! Ostatnio chciałem przerobić sobie wspomnianą mapkę na własne potrzeby, uruchomiłem ją w giantsie potem zakończyłem i zapisałem. po jakims czasie gdy chciałem ponownie otworzyć ją przez giantsa , program nie odpowiada, a potem system go wyłącza. przeinstalowałem giantsa ale to nic nie pomogło... jeśli ktoś może wiedzieć co jest tego przyczyną , to proszę o pomoc. Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Po odpaleniu mapy w GE poczekaj chwilę . ;>
 gg: 59416631


 
Odpowiedz
#3
żeby to było takie proste Tongue wiem że często GE się zwiesza przy odpalaniu pliku , ale w tym przypadku system sam go wyłącza
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 116 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 132 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 293 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 117 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 422 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 414 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125
  giants engine 6.0.2 nie odpowiada 8MG 0 160 09-07-2016, 12:35
Ostatni post: 8MG
  "Program Giants Engine przestał działać" RIGGES 12 549 08-26-2016, 00:17
Ostatni post: patrys52
  Podczas kupowania giants przestał działać 1pi 8 285 08-24-2016, 20:34
Ostatni post: 1pi
  Problem gians editor. Sengly 2 175 08-19-2016, 21:19
Ostatni post: smvn3412



Przegląda: 1 gości

Menu