Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem dużego rozmiaru
#1
Siemanko mam problem z Farmingiem a mianowicie:
Mam Farminga Simulator 15 na starym kompie na dysku gdzie jest on zainstalowany(wersja pudełkowa jakby co) i mam nowego kompa i tu sie zastanawiam:Czy jak użyje 2-gi raz keya z wersji pudełkowej to będę mógł grać na MP czy bawić się raczej w przekładanie dysków do nowego kompa?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Jpd. Klucz możesz wpisać pare razy chyba z tego co wiem to 5 razy może zostać wykorzystany.
 
Odpowiedz
#3
Będziesz mógł grać tak samo, po prostu go wpisz Tongue Nie wiem kto rozsiał tą plotę o tym kluczu, że niby tylko raz idzie wpisać, bo jest tak samo jak w FS13 - czyli tak, że mogło na nich grać z 5 osób ale nie na tym samym serwerze Smile
 
Odpowiedz
#4
Wielkie dzięki można zamknąć temat.
 
Odpowiedz
#5
Jeśli masz CD-KEY to możesz go wpisywać nieskończoną ilość razy tylko nie możesz na tym samym kluczu uruchomić MP na 2 komputerach (dostaniesz bana na ok 1h, jeśli będzie się często powtarzać to całkiem zablokują klucz). Jeśli masz klucz aktywacyjny (ciąg liter i cyfr, CD-KEY to taki co ma 5 sekcji po 5 znaków) to on ma ograniczoną liczbę aktywacji i wtedy musisz pisać do Giantsa (na oficjalnym forum jest w sekcji niemieckiej temat o tym i tam jest kontakt do gościa z forum co resetuje licznik aktywacji) żeby zresetował liczbę aktywacji i tak jak wyżej nie możesz uruchomić w tym samym czasie MP na 2 komputerach z wpisanym tym samym kluczem.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
(06-22-2016, 21:46)Ziuta napisał(a): Jeśli masz CD-KEY to możesz go wpisywać nieskończoną ilość razy tylko nie możesz na tym samym kluczu uruchomić MP na 2 komputerach (dostaniesz bana na ok 1h, jeśli będzie się często powtarzać to całkiem zablokują klucz). Jeśli masz klucz aktywacyjny (ciąg liter i cyfr, CD-KEY to taki co ma 5 sekcji po 5 znaków) to on ma ograniczoną liczbę aktywacji i wtedy musisz pisać do Giantsa (na oficjalnym forum jest w sekcji niemieckiej temat o tym i tam jest kontakt do gościa z forum co resetuje licznik aktywacji) żeby zresetował liczbę aktywacji i tak jak wyżej nie możesz uruchomić w tym samym czasie MP na 2 komputerach z wpisanym tym samym kluczem.

Czyli będe mógł na nowym kompie grać na MP?
 
Odpowiedz
#7
Jak masz CD-KEY i nie uruchomisz na 2 komputerach naraz gry z MP to tak, jak masz klucz aktywowany to po wpisaniu może pojawić ci się że przekroczono limit aktywacji i będziesz musiał zgłosić do resetu licznika aktywacji swój klucz, no i zaś jak już będzie można go aktywować to tak jak wyżej, jeśli w tym samym czasie nie będziesz na 2 komputerach grał w tą grę w MP to bez problemu pograsz na nowym.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z czarnym ekranem. Farming Simulator 15. raf94 7 101 04-19-2017, 20:04
Ostatni post: Rockstar94
  Problem z Giants Editorem (mapa) Nakj 0 28 04-17-2017, 16:50
Ostatni post: Nakj
  Problem z otwieraniem drzwi. Slashpacer 1 158 03-21-2017, 14:29
Ostatni post: marus212
Photo Problem z Texturą budynku Arek80 13 183 03-05-2017, 19:07
Ostatni post: Arek80
  Problem z prasą w fs 17 Legion_44 1 140 03-01-2017, 20:57
Ostatni post: Math
Photo Typowa PW v3 problem z obornikiem gibbons2404 0 98 02-20-2017, 00:57
Ostatni post: gibbons2404
  Problem z gnojowicam i obornikiem bobek165 0 117 01-24-2017, 23:42
Ostatni post: bobek165
  Problem z modami Patryk Stachowiak 12 493 01-18-2017, 10:00
Ostatni post: radkus25
  Problem z Uruchomieniem Gry Kamil Krzyszycha 1 130 01-16-2017, 14:46
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z Patchem k_boronczyk 1 121 01-03-2017, 23:32
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu