Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem dużego rozmiaru
#1
Siemanko mam problem z Farmingiem a mianowicie:
Mam Farminga Simulator 15 na starym kompie na dysku gdzie jest on zainstalowany(wersja pudełkowa jakby co) i mam nowego kompa i tu sie zastanawiam:Czy jak użyje 2-gi raz keya z wersji pudełkowej to będę mógł grać na MP czy bawić się raczej w przekładanie dysków do nowego kompa?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Jpd. Klucz możesz wpisać pare razy chyba z tego co wiem to 5 razy może zostać wykorzystany.
 
Odpowiedz
#3
Będziesz mógł grać tak samo, po prostu go wpisz Tongue Nie wiem kto rozsiał tą plotę o tym kluczu, że niby tylko raz idzie wpisać, bo jest tak samo jak w FS13 - czyli tak, że mogło na nich grać z 5 osób ale nie na tym samym serwerze Smile
 
Odpowiedz
#4
Wielkie dzięki można zamknąć temat.
 
Odpowiedz
#5
Jeśli masz CD-KEY to możesz go wpisywać nieskończoną ilość razy tylko nie możesz na tym samym kluczu uruchomić MP na 2 komputerach (dostaniesz bana na ok 1h, jeśli będzie się często powtarzać to całkiem zablokują klucz). Jeśli masz klucz aktywacyjny (ciąg liter i cyfr, CD-KEY to taki co ma 5 sekcji po 5 znaków) to on ma ograniczoną liczbę aktywacji i wtedy musisz pisać do Giantsa (na oficjalnym forum jest w sekcji niemieckiej temat o tym i tam jest kontakt do gościa z forum co resetuje licznik aktywacji) żeby zresetował liczbę aktywacji i tak jak wyżej nie możesz uruchomić w tym samym czasie MP na 2 komputerach z wpisanym tym samym kluczem.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
(06-22-2016, 21:46)Ziuta napisał(a): Jeśli masz CD-KEY to możesz go wpisywać nieskończoną ilość razy tylko nie możesz na tym samym kluczu uruchomić MP na 2 komputerach (dostaniesz bana na ok 1h, jeśli będzie się często powtarzać to całkiem zablokują klucz). Jeśli masz klucz aktywacyjny (ciąg liter i cyfr, CD-KEY to taki co ma 5 sekcji po 5 znaków) to on ma ograniczoną liczbę aktywacji i wtedy musisz pisać do Giantsa (na oficjalnym forum jest w sekcji niemieckiej temat o tym i tam jest kontakt do gościa z forum co resetuje licznik aktywacji) żeby zresetował liczbę aktywacji i tak jak wyżej nie możesz uruchomić w tym samym czasie MP na 2 komputerach z wpisanym tym samym kluczem.

Czyli będe mógł na nowym kompie grać na MP?
 
Odpowiedz
#7
Jak masz CD-KEY i nie uruchomisz na 2 komputerach naraz gry z MP to tak, jak masz klucz aktywowany to po wpisaniu może pojawić ci się że przekroczono limit aktywacji i będziesz musiał zgłosić do resetu licznika aktywacji swój klucz, no i zaś jak już będzie można go aktywować to tak jak wyżej, jeśli w tym samym czasie nie będziesz na 2 komputerach grał w tą grę w MP to bez problemu pograsz na nowym.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modami Patryk Stachowiak 12 317 01-18-2017, 10:00
Ostatni post: radkus25
  Problem z Uruchomieniem Gry Kamil Krzyszycha 1 30 01-16-2017, 14:46
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z Patchem k_boronczyk 1 48 01-03-2017, 23:32
Ostatni post: MichaelMF
  Kolejny problem gry teraz "Patch" Sebastian Body 3 88 12-27-2016, 12:53
Ostatni post: Sebastian Body
  Problem z kołami. Wolnyls11 4 106 12-25-2016, 23:41
Ostatni post: pawulon
  Problemy i Problem Assuna 5 122 12-22-2016, 14:47
Ostatni post: Assuna
  Problem z Mapą Rewersowo v3 Smoke WeeD 4 285 12-22-2016, 12:54
Ostatni post: Assuna
Wink Problem z grą czarny pan 0 106 11-29-2016, 19:15
Ostatni post: czarny pan
  Problem z krowami Damix12 1 139 11-22-2016, 10:26
Ostatni post: kowalplock
  problem super farmer 10 269 11-18-2016, 20:09
Ostatni post: super farmer



Przegląda: 1 gości

Menu