Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

przenoszenie kur
#1
Witam zrobiłem własną mapę i chciałem przenieść kury. Po przeniesieniu kury pojawiają się w nowym miejscu lecz nie ma jajek. Może ktoś wie jak to rozwiązać.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jajka tez trzeba przenieść Tongue

W animals i chicken piwinna być grupa egg, i zaznaczasz po koleji miejsca znoszenia jajek i i przenosisz w obecne miejsce Tongue
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants editor przenoszenie. KamS. 1 152 02-04-2018, 17:26
Ostatni post: radkus25
  GE przenoszenie obiektów. damix25 3 282 10-28-2017, 16:43
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Przenoszenie gry na nowy komputer Krzysztof Babiarczyk 1 666 06-29-2017, 07:34
Ostatni post: agRush2k
  Przenoszenie swin Kacper Matysiak 4 426 12-01-2016, 08:57
Ostatni post: Death
  Przenoszenie krów DamianQ 3 333 10-13-2016, 21:38
Ostatni post: eurat



Przegląda: 1 gości

Menu