Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GE]Miejsce dla krów.
#1
Elo, mam pewien problem, ponieważ edytuje sobie mapke i mam pewien dylemat.
Mianowicie: nie wiem jak ustawic miejsce kupowanych krów. Tzn. jak wejdę do gry - i kupie krowy to one się pojawiają tam gdzie ustawił autor mapki.
A ja chciałbym zmienić miejsce kupionych krów. Jest jakiś trigger czy coś co za to odpowiada?
Oczekuje konkrektnej odpowedzi a nie dwie litery.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Wybierasz u góry ikonkę Terrain Info Layer Paint Mode i wtedy pokażą ci się "pastwiska", (PPM) usuń stare, w terrain editing zaznacz 0 i namaluj nowe (LPM), zaznacz całe Nav Mesh od krów i wybierz: create > navigation mesh > 3 kropki pod Terrain Tesselation > zaznacz 0 > OK i kliknij recreate, to tyle. Wink
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Przenoszenie krów DamianQ 3 115 10-13-2016, 23:38
Ostatni post: eurat
  Problem z oborą dla krów Niezbecki Roman 0 96 08-11-2016, 14:17
Ostatni post: Niezbecki Roman
  Problem z wodą dla krów. Agro Region NEW WERSION Smoke WeeD 16 446 08-04-2016, 16:35
Ostatni post: Smoke WeeD
  Sprzedaz krów ShizeR 1 98 07-29-2016, 00:03
Ostatni post: Ledowy
  Pojenie krów na Górale v 3 osiolek1983 0 94 07-18-2016, 12:43
Ostatni post: osiolek1983
  SŁOMA U KRÓW Łukasz Lipski 2 133 04-17-2016, 21:05
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu