Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

[GE]Miejsce dla krów.
#1
Elo, mam pewien problem, ponieważ edytuje sobie mapke i mam pewien dylemat.
Mianowicie: nie wiem jak ustawic miejsce kupowanych krów. Tzn. jak wejdę do gry - i kupie krowy to one się pojawiają tam gdzie ustawił autor mapki.
A ja chciałbym zmienić miejsce kupionych krów. Jest jakiś trigger czy coś co za to odpowiada?
Oczekuje konkrektnej odpowedzi a nie dwie litery.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Wybierasz u góry ikonkę Terrain Info Layer Paint Mode i wtedy pokażą ci się "pastwiska", (PPM) usuń stare, w terrain editing zaznacz 0 i namaluj nowe (LPM), zaznacz całe Nav Mesh od krów i wybierz: create > navigation mesh > 3 kropki pod Terrain Tesselation > zaznacz 0 > OK i kliknij recreate, to tyle. Wink
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Duplikowanie farmy krów matikesi 3 99 11-03-2017, 15:28
Ostatni post: alientv
  Obora dla krów farmerfarmer 0 49 10-25-2017, 15:04
Ostatni post: farmerfarmer
  Jak zrobić dodatkowe miejsce wysypywania do silosu wojt500 5 117 10-16-2017, 22:08
Ostatni post: wojt500
  PROBLEM Z MASZYNĄ DO ROBIENA PASZY DLA KRÓW!!!! DZIWNE!!! Marcin Chmiest 3 131 10-08-2017, 07:59
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Problem ze zbilansowaną karmą dla krów Arci12341 13 952 06-08-2017, 21:59
Ostatni post: KlimekPL
Sad po zakupie 1 lub więcej krów gra się craschuje andrev_v2 3 289 03-06-2017, 13:43
Ostatni post: andrev_v2
  ustawienie krów swin i owiec 8MG 1 177 02-22-2017, 20:31
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Pasza u krów Kubcioo 6 910 02-20-2017, 06:29
Ostatni post: ArkadiuszA
  karmienie krow Mateusz Gajda 2 264 02-08-2017, 16:02
Ostatni post: Mateusz Gajda
  Pokarm u krów Dawid Smaczyński 0 175 01-26-2017, 12:32
Ostatni post: Dawid Smaczyński



Przegląda: 1 gości

Menu