Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos
#1
Gram od wczoraj na tej mapie http://ls-world.pl/index.php?readmore=23301#comments i nie wiem co zrobić bo kiedy wchodzę do gry silosy są odrazu zapełnione ale nie mogę z nich brać kiszonki ani się nie fermentuje i nie wiem gdzie mam wysypywać teraz kiszonke
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Mam tak samo wszystkie silosy są zapełnione ale tak jakby była to tylko tekstura
 
#3
Musicie mieć w Mods MapBGASilo.zip
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Silos zdroj998 2 127 04-22-2018, 17:11
Ostatni post: zdroj998
  silos Kasia Dziadowiec 0 119 02-17-2018, 21:18
Ostatni post: Kasia Dziadowiec
  Silos na kiszonke Jupa Ziom 0 126 01-09-2018, 13:49
Ostatni post: Jupa Ziom
  Silos na Talbach marcinexx 1 232 12-19-2017, 14:02
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  silos placeable szymon b 1 329 11-12-2017, 21:42
Ostatni post: alientv
  Silos/pryzma placeable Mateusz Osman 0 161 10-30-2017, 20:31
Ostatni post: Mateusz Osman
  Jakiś wiekszy silos na kiszonke Bartek Gl 2 231 10-20-2017, 19:02
Ostatni post: Bartek Gl
  silos na kukurydzę silacz1231 1 182 09-22-2017, 09:19
Ostatni post: Kamil Kowalski
Exclamation agregat pod jd 8r i silos z nawozami i nasionami :) krzys nal 2 186 09-17-2017, 12:20
Ostatni post: krzys nal
  Silos Rolnik009 0 159 09-09-2017, 13:17
Ostatni post: Rolnik009



Przegląda: 1 gości

Menu