Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maszyny na nowych Patchach
#1
Witam! Mam problem - ostatnio pobrałem sobie moda, jest to kombajn Claas Consul i problem w tym, że gra go nie widzi. Wypakowywać ani nic nie trzeba, bo wszystko zrobione. Dodam że na patchu 1.3 działało OK. Ktoś wie o co może chodzić? Aha, i w nazwie nie ma polskich znaków, ani innych podobnych Smile

Dzięki za przeczytanie i pomoc oraz pozdrawiam Tongue
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Zobacz co w LOGu pisze (najlepiej wywal wszystkie inne mody i tylko ten 1 zostaw wtedy będziesz miał wszystko jak najlepiej wypisane).
 
Odpowiedz
#3
okej Big Grin
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  maszyny jacu6444 2 170 10-22-2016, 00:38
Ostatni post: jerzol
  maszyny gina po zapisani gry na wszystkich save lukaso111 1 115 10-14-2016, 13:45
Ostatni post: dominik4a8@op.pl
  Niedziałające maszyny macio092 4 134 10-10-2016, 00:59
Ostatni post: macio092
  Maszyny pod ziemią Kuba Franciszek Szymanek 2 121 09-02-2016, 17:25
Ostatni post: eurat
  Problem z save Znikające maszyny mike821004@o2.pl 2 201 09-01-2016, 11:42
Ostatni post: mike821004@o2.pl
  Problem z realterrain i dirtcontrol - uciekajace maszyny. lookee86 3 138 08-08-2016, 13:49
Ostatni post: RAFALEX
  Ikonka podczepionej maszyny 3pablo15 3 118 07-26-2016, 14:38
Ostatni post: jerzol
  Błąd podczas odpinania maszyny domingo0004 3 235 07-15-2016, 23:48
Ostatni post: roller90
  Ginące maszyny djalex99 0 174 07-07-2016, 00:55
Ostatni post: djalex99
  Po odłączeniu maszyny gra się wyłącza Kubcioo 3 198 06-23-2016, 17:37
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu