Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maszyny na nowych Patchach
#1
Witam! Mam problem - ostatnio pobrałem sobie moda, jest to kombajn Claas Consul i problem w tym, że gra go nie widzi. Wypakowywać ani nic nie trzeba, bo wszystko zrobione. Dodam że na patchu 1.3 działało OK. Ktoś wie o co może chodzić? Aha, i w nazwie nie ma polskich znaków, ani innych podobnych Smile

Dzięki za przeczytanie i pomoc oraz pozdrawiam Tongue
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
Zobacz co w LOGu pisze (najlepiej wywal wszystkie inne mody i tylko ten 1 zostaw wtedy będziesz miał wszystko jak najlepiej wypisane).
 
#3
okej Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Maszyny MR Raoth 7 234 06-05-2017, 11:45
Ostatni post: Emris
  Polskie maszyny DamianQ 2 170 06-01-2017, 13:33
Ostatni post: Steeb
  Szukam maszyny Raoth 1 172 05-27-2017, 22:57
Ostatni post: Robur Wielki
  MOD zeby pracowaly dwie maszyny obok siebie Welcio17 11 795 02-11-2017, 21:59
Ostatni post: Welcio17
  mod o reczne podpinanie maszyny do traktora Axe 5 307 02-04-2017, 18:25
Ostatni post: Frugo_Memphis
  maszyny do chemii 27m Filip Robertsen 0 155 01-30-2017, 16:23
Ostatni post: Filip Robertsen
  Nie udało się kupić maszyny/narzędzia. Spróbój ponownie później. MarianoItaliano 16 652 01-22-2017, 18:26
Ostatni post: MarianoItaliano
  Czarne niebo i niewidoczne maszyny krzysiek091 1 835 12-16-2016, 18:40
Ostatni post: Frugo_Memphis
  gasnące maszyny stif9430 4 248 12-13-2016, 21:47
Ostatni post: Mefiu
  Stare i zepsute maszyny edek7 0 202 11-20-2016, 20:37
Ostatni post: edek7



Przegląda: 1 gości

Menu