Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Maszyny na nowych Patchach
#1
Witam! Mam problem - ostatnio pobrałem sobie moda, jest to kombajn Claas Consul i problem w tym, że gra go nie widzi. Wypakowywać ani nic nie trzeba, bo wszystko zrobione. Dodam że na patchu 1.3 działało OK. Ktoś wie o co może chodzić? Aha, i w nazwie nie ma polskich znaków, ani innych podobnych Smile

Dzięki za przeczytanie i pomoc oraz pozdrawiam Tongue
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zobacz co w LOGu pisze (najlepiej wywal wszystkie inne mody i tylko ten 1 zostaw wtedy będziesz miał wszystko jak najlepiej wypisane).
 
#3
okej Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  oryginalne maszyny The NoRman 8 224 12-15-2017, 09:25
Ostatni post: Dzi4d3k
  Mapa srednie maszyny michalhazel 1 91 12-10-2017, 22:48
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  Praca na czyimś polu-maszyny. Małorolny92 7 162 12-10-2017, 15:10
Ostatni post: lookee86
  problem z podczepieniem lub nie można kupić przerobionej maszyny ole123 3 183 12-03-2017, 21:40
Ostatni post: ole123
  Maszyny leśne shark666 0 86 11-25-2017, 11:31
Ostatni post: shark666
  Duże maszyny karol522 0 113 11-21-2017, 17:49
Ostatni post: karol522
  Jak dodać uprawę do maszyny dedar12 1 122 11-20-2017, 13:40
Ostatni post: dedar12
  Znikające maszyny po włączeniu safe!!!!!! Filom Ekson 1 158 11-06-2017, 07:04
Ostatni post: lookee86
  Stare maszyny ale w dobrym stanie shark666 0 103 10-27-2017, 09:30
Ostatni post: shark666
  Dodanie Morerealistic do maszyny. lookee86 2 291 10-23-2017, 18:17
Ostatni post: lookee86



Przegląda: 1 gości

Menu