Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor się zawiesza
#1
Witam GE mi się zawiesza podczas ładowania mapki i chodzi o to czy idzie jakoś sprawdzić co jest tego przyczyną (błędy w mapce)? Dodam że rozpakowałem goldpack.dlc i chcę zrobić edit dla siebie oczywiście mapki Sosnovka.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Wrzuć loga na zippy Smile
 
#3
http://www86.zippyshare.com/v/WWrALXQO/file.html
 
#4
Pliki I3D w DLC są kodowane i bez odkodowania nie da się ich załadować w GE.
 
#5
(08-06-2016, 13:49)Ziuta napisał(a): Pliki I3D w DLC są kodowane i bez odkodowania nie da się ich załadować w GE.
Dzięki.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Siemka,mam mały problem z giants editor Pomocyy!!!] Pawlo 550 0 116 02-17-2019, 12:56
Ostatni post: Pawlo 550
  Giants engine 7.0.0 przestał działać patryksw5 0 256 10-31-2018, 22:11
Ostatni post: patryksw5
  giants editor FresZu44 22 824 09-13-2018, 15:53
Ostatni post: Misio
  giants editor Paw3ll 2 251 08-25-2018, 14:29
Ostatni post: Paw3ll
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 321 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  giants editor myszka dudi777 4 410 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 511 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 452 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 410 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 352 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll



Przegląda: 1 gości

Menu