Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants editor czarny ekran
#1
Siema. Mam pewien problem z giants editorem. Otóż chciałem włączyć sobie inną mapę o nazwie ***** v3. Wszedłem w te pliki i włączyłem map01.i3d poprzez giants editora no i wszystko się ładuje i nagle jest czarny ekran widzę te paski po bokach od terenu i wgl ale nie widzę tej mapy na środku. Z góry dzięki za pomoc Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Mapę musisz wypakować do folderu.
 
Odpowiedz
#3
Podziałało dzięki! Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Engine 6.0.2 przestał działać dominik4a8@op.pl 11 488 07-17-2016, 13:54
Ostatni post: dominik4a8@op.pl
  Giants Editor Grzeslaw 4 144 07-17-2016, 00:34
Ostatni post: Pyra
  Giants Editor rafcio27 7 162 04-10-2016, 18:59
Ostatni post: MichaelMF
  Giants editor problem kondzio 12 4 169 04-09-2016, 17:30
Ostatni post: kondzio 12
  Giants Max345 7 156 03-29-2016, 15:04
Ostatni post: UrsusDriver
  problem z giants editor 6.0.3 rolnik3p 7 907 03-27-2016, 11:24
Ostatni post: rolnik3p



Przegląda: 1 gości

Menu