Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Mam problem z Giants Editor, gdy otwieram plik i3d moda, widzę tylko kamery i strzałki, nie widzę natomiast modelu, wersja giantsa to 6.0.5.
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z giants editor pro100wd 4 707 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Program Giants engine 7.0.0 przestał działać Kempa 0 662 11-30-2020, 00:00
Ostatni post: Kempa
  Giants editor v 7.1.0 64 bit Wolverine2014 0 1,024 08-15-2019, 22:43
Ostatni post: Wolverine2014
  Program giants engine 7.0.0 przestał działać sibul 1 3,101 07-16-2019, 10:41
Ostatni post: lookee86
  Siemka,mam mały problem z giants editor Pomocyy!!!] Pawlo 550 0 1,092 02-17-2019, 12:56
Ostatni post: Pawlo 550
  Giants engine 7.0.0 przestał działać patryksw5 0 831 10-31-2018, 22:11
Ostatni post: patryksw5
  giants editor FresZu44 22 3,018 09-13-2018, 15:53
Ostatni post: Misio
  giants editor Paw3ll 2 737 08-25-2018, 14:29
Ostatni post: Paw3ll
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 946 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  giants editor myszka dudi777 4 1,154 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12



Przegląda: 1 gości

Menu