08-17-2016, 21:14
Cześć szukamy do wspólnej gry na mapie Agro pomorze v4.5
Używamy paczka modów. o przyzwoitych cenach i parametrach rolnych. Szukamy kogoś kto już ma doświadczenie z grą farming simulator 2015. Aktualnie 3 graczy.
Patryk10d(szef gospodarstwa host kombajnista traktorzysta)GG40336144
Dragon PL(Kombajnista traktorzysta zastępca szefa) GG24067300
Kacper(Traktorzysta+ładowacz teleskopowy)
Kontakt gg 40336144
Wnioski prosimy składać do mnie lub zastępcy
Poszukuje pracowników na maszyny:
TRAKTORZYSTA - mile widziane osoby z doświadczeniem . Prace wszystkie związane z gospodarstwem od orania po sianie pryskanie itp.. Najlepiej jak ma jakieś doświadczenie z ładowarkami teleskopowymi i z przyczepami przeładowczymi.
Na kombajn do ziemniaków(1osoba)
OK
Poszukujemy graczy z którymi można się dogadać prawie zawsze na gg.
Wymagania:
-Stały kontakt gg
-kultura osobista
-granie na najwyższym poziomie(gra realna)
-dobry i szybki internet
-wiek hmm każdy który będzie wykonywać swoją daną prace będzie przyjmowany
Osoba która będzie przyjmowana przejdzie 1 dzień próbny jeżeli go przejdzie to zasili nasze szeregi
Gramy na modach zagranicznych bez kodów itp Codziennie robimy coś żeby gra była bardziej realna i żeby było jak w realu.
Nie wymagamy skype lub ts tylko gg żebyśmy się mogli ugadać czy coś zmienić lub dodać jakiś mod używamy czatu w grze.
Gramy od zera nie posiadamy zwierząt.
Chętnych proszę o kontakt na gg lub FB które podałem wyżej bardziej proszę na gg dziękuje i zapraszam.
Używamy paczka modów. o przyzwoitych cenach i parametrach rolnych. Szukamy kogoś kto już ma doświadczenie z grą farming simulator 2015. Aktualnie 3 graczy.
Patryk10d(szef gospodarstwa host kombajnista traktorzysta)GG40336144
Dragon PL(Kombajnista traktorzysta zastępca szefa) GG24067300
Kacper(Traktorzysta+ładowacz teleskopowy)
Kontakt gg 40336144
Wnioski prosimy składać do mnie lub zastępcy
Poszukuje pracowników na maszyny:
TRAKTORZYSTA - mile widziane osoby z doświadczeniem . Prace wszystkie związane z gospodarstwem od orania po sianie pryskanie itp.. Najlepiej jak ma jakieś doświadczenie z ładowarkami teleskopowymi i z przyczepami przeładowczymi.
Na kombajn do ziemniaków(1osoba)
OK
Poszukujemy graczy z którymi można się dogadać prawie zawsze na gg.
Wymagania:
-Stały kontakt gg
-kultura osobista
-granie na najwyższym poziomie(gra realna)
-dobry i szybki internet
-wiek hmm każdy który będzie wykonywać swoją daną prace będzie przyjmowany
Osoba która będzie przyjmowana przejdzie 1 dzień próbny jeżeli go przejdzie to zasili nasze szeregi
Gramy na modach zagranicznych bez kodów itp Codziennie robimy coś żeby gra była bardziej realna i żeby było jak w realu.
Nie wymagamy skype lub ts tylko gg żebyśmy się mogli ugadać czy coś zmienić lub dodać jakiś mod używamy czatu w grze.
Gramy od zera nie posiadamy zwierząt.
Chętnych proszę o kontakt na gg lub FB które podałem wyżej bardziej proszę na gg dziękuje i zapraszam.