Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem gians editor.
#1
Witam mam dosyć dziwny problem.Chciałem zacząć robić własną mapke do fs15.Sciągnełem czystą mape z neta zrobilem edit terenu itp.Wchodze do gry bo chciałem zobaczyc jak to wyglada i teren w gdzie się nie zmienił.Sciągnełem kolejne puste mapy i edycja terenu w grze czy dodanie budynków nie była widoczna.Nawet już na gotowej mapie usunełem budynek i w grze on nadal jest.Nie wiem może po prostu zle zapisuje.Biore save i tyle.Proszę o pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Pomoże ktoś?
 
#3
Jeżeli edytujesz teren za każdym razem musisz utworzyć nowy save aby zmiany były widoczne.
Spróbuj tego i powiedz czy podziałało Smile
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z giants editor pro100wd 4 748 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Problem z instalacja Kamil99 1 522 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 1,041 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 1,346 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 1,552 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  Problem mikarek2002 4 1,955 02-15-2020, 15:12
Ostatni post: mikarek2002
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 1,482 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239
  Problem z modem Season mateuszkasiek 0 1,598 12-06-2019, 13:22
Ostatni post: mateuszkasiek
  Problem z trawą zajawkowiecone 0 1,647 12-04-2019, 23:48
Ostatni post: zajawkowiecone
  Problem z grom jakob4721 4 1,992 10-07-2019, 18:09
Ostatni post: AgroTeamRychnowo



Przegląda: 1 gości

Menu